מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפילציהליאת28/09/2009
יש לי עור שמן עם נקבוביות מורחבות
ועשיתי אפילציה באזור הפנים
ושמתי לב שאחרי כמה טיפולים יש לי ממש חורים
באזור של האפילציה שאפילו מייקאפ לא מצליח להסתיר
לפני האפילציה -מייקאפ היה סותם את הנקבוביות ...
ועכשיו גם עם מיקאפ יש לי חורים באזור
שראיתי את החורים הפסקתי לפני חודש את הטיפול
אבל עכשיו יש לי חורים שכלום לא מסתיר אותם
מה אפשר לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדלגים על השאלה שלי
ליאת29/09/2009לא ידעתי שעושים סלקציה לשאלות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילציה
אורית בן יהודה29/09/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום
ראשית ממש לא עושים סלקציה לשאלות , היה כיפור ולא עניתי על שאלות.
לשאלותייך, ניתן לטפל במשחת קלו קוט - להשיג בבית המרקחת , זו המשחה הטובה ביותר לטיפול בצלקות טריות, חודש זה עדיין טרי.
כדי לשפר עור כמו שלך בעל נקבוביות פעורות ממליצה לך בחום על טיפול במכשיר e style של חברת סינרון, נותן תוצאות מרשימות בעור פגום , קימטוטים מיצוק ושיפור מרקם העור כולל נקבוביות פעורות.
אך ראשית גשי לבית מרקחת ורכשי קלוקוט , טפלי במשך כחודשיים וכולי תקווה שיהיה שיפור,
אישית ראיתי שיפור במשחה זו רק בצלקות טריות.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה:)
ליאת29/09/2009אני באמת אקנה את המשחה
אבל מה זה המכשיר e-style ?
זה טיפול אצל קוסמטיקאית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה:)
אורית בן יהודה30/09/2009היי:) e-style הוא אחד המכשירים הטובים ביותר בשוק תוצרת ישראל ומשווק בכל העולם , עובדות איתו קוסמטיקאיות רפואיות נבחרות. וכן במרכזים רפואיים.
אך ראשית נסי את הקלוקוט במידה ולא יעזור אתן לך פרטים נוספים על הטיפול במכשיר זה,
הן לשיפור מרקם העור וכמובן לשיפור הנזק שנגרם לך.
צרי איתי קשר לאחר
תקופת השימוש בקלוקוט.
בהצלחה,,
אורית בן - יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנולוגיית elos e style
מימי שגב04/10/2009היי ליליוש,עקב צפיפות החגים לא נכנסנו לפורום,בואי ננסה לעזור לך,במרכזים רפואיים ואצל קוסמטיקאיות נבחרות תוכלי לקבל טיפול שמתבצע ע"י סידרת טיפולים,אחת לחודש,הטיפול מגיע לשכבת הדרמיס השטחית +אפידרמיס,הטיפול יכול לגרום בו זמנית לגוון עור ומרקם עור אחידים,החלקת מרקם העור ,החלקת עור מחוספס מנזקי שמש,נקבוביות גדולות וצלקות אקנה שטחיות.המכשיר מבית ח"ב סינרון ונקרא e-style
למכשיר יש עוד אפליקציות והוא נמצא רק במרכזים המתקדמים ביותר בתחום האסתטיקה והקוסמטיקה הרפואית בארץ.
אין לי ספק שטיפול כזה יכול להטיב עם עורך.
ביי מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)