מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס סיללא שם04/10/2009
שלום רב
אני קוסמטיקאית ויש לי לקוחה של שנים שגילו שיש לה הפטיטיס c והשאלה שלי האם אני עדין יכולה לעשות לה טיפולי פנים ?? יש לה המון לבנים מתחת לעור ועד עכשיו הייתי משתמשת במחט כמובן האם אלי מעכשיו לא לעשות את זה יותר?? האם עדיין ניתן לעשות לה פדיקור??? איך עלי להיזהר לא להידבק???
תודה רבה לכם
ללא שם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להפטיטיס סי
מימי שגב04/10/2009בוקר טוב ,ברוכה הבאה לפורום,הטיפול בלקוחה יתבצע לפי כל כללי הבטיחות האפשריים,כלים חד פעמיים,כפפות לידיים אם אפשר בשכבה כפולה{כפפה על כפפה}חיטוי של האזור המטופל,גם פדיקור ניתן להשתמש בכלים חד פעמיים ולחטא ולעשות סטריליזציה לכלי העבודה שאינם חד פעמיים,ההידבקות אפשרית רק במקרה של דקירה ע"י מחט או פציעה והעברה של דם הלקוחה למטפלת לאזור הפצוע.
חג שמח מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי סלקטיף
ללא שם08/10/2009האם היא יכולה לעבור טיפול להסרת שיער סלקטיף האם זה לא יהיה מסוכן לה או לי??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי סלקטיף
אורית בן יהודה08/10/2009היי:) אין בעיה עם סלטיף, הטיפול ללא מחטים ולא מהווה לך שום סיכון להדבקה בתור קוסמטיקאית,
בכל מקרה כדי להשתמש בכפפות , רצוי לכל מטופלת.
חג שמח,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)