הפטיטיס סי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפטיטיס סי
    ללא שם
    04/10/2009

שלום רב
    אני קוסמטיקאית ויש לי לקוחה של שנים שגילו שיש לה הפטיטיס c והשאלה שלי האם אני עדין יכולה לעשות לה טיפולי פנים ?? יש לה המון לבנים מתחת לעור ועד עכשיו הייתי משתמשת במחט כמובן האם אלי מעכשיו לא לעשות את זה יותר?? האם עדיין ניתן לעשות לה פדיקור??? איך עלי להיזהר לא להידבק???
    תודה רבה לכם
    ללא שם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפטיטיס סי

הוספת תגובה

• תשובה להפטיטיס סי

מימי שגב
    04/10/2009

בוקר טוב ,ברוכה הבאה לפורום,הטיפול בלקוחה יתבצע לפי כל כללי הבטיחות האפשריים,כלים חד פעמיים,כפפות לידיים אם אפשר בשכבה כפולה{כפפה על כפפה}חיטוי של האזור המטופל,גם פדיקור ניתן להשתמש בכלים חד פעמיים ולחטא ולעשות סטריליזציה לכלי העבודה שאינם חד פעמיים,ההידבקות אפשרית רק במקרה של דקירה ע"י מחט או פציעה והעברה של דם הלקוחה למטפלת לאזור הפצוע.

חג שמח מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי סלקטיף

ללא שם
    08/10/2009

האם היא יכולה לעבור טיפול להסרת שיער סלקטיף האם זה לא יהיה מסוכן לה או לי??

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה לגבי סלקטיף

אורית בן יהודה
    08/10/2009

היי:) אין בעיה עם סלטיף, הטיפול ללא מחטים ולא מהווה לך שום סיכון להדבקה בתור קוסמטיקאית,
    בכל מקרה כדי להשתמש בכפפות , רצוי לכל מטופלת.
    חג שמח,
    אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו