מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום:)נטלי05/10/2009
הביאו לי תכשיר קלירס ג'ל אחוז 10 לפצעי בגרות השאלה שלי היא האם אני יכולה לעשות הסרת שיער בסלקטיף פרו לומרות שימוש בתכשיר..ועוד שאלה מה דעתך על התכשיר הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקןן קלירקס
נטלי05/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלירס וסלקטיף פרו
אורית בן יהודה06/10/2009היי:)
קלירקס 10% מכיל Benzoyl peroxide חומר יעיל מאוד ליבוש וריפוי פצעים, חסרונו בכך שאצל אנשים מסויימים הוא גורם לרגישות יתר, לכן יש למרוח את החומר נקודתי על ראש הפצעון כדי לא להגיע לגירוי ייתר.
ניתן לטיפל בסלקטיף פרו באזורים שאינם מגורים, לא נייתן לטפל על אזור דלקתי (פצעים).
חג שמח,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עוד שאלה אחת
נטלי06/10/2009שיעבור לי הפצעים כמה זמן אחרי השימוש בקליקרס אוכל לעבור טיפול בסלקטיפ פרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול הסרת שיער בעור מגורה
אורית בן יהודה07/10/2009היי:)
באזורים ללא פצעים שאינם מגורים ניתן לטפל גם עכשיו.
כשמפסיקים שימוש בקלירס במידה ויש גירוי הגירוי חולף תוך מספר ימים ואז ניתן לבצע הסרת שיער, עצתי לך לגשת לאבחון אצל קוסטיקאית רפואית טובה שתתאים לך תכשיר שיטפל בפצעים ללא גירוי ייתר , יש הרבה תכשירים המטפלים בפצעים ללא גירוי העור, כך תוכלי להנות גם מעור בריא יותר ללא גירוי וגם לטפל בשיעור הייתר.
חג שמח,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)