אינפרא אדום לטיפול באקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינפרא אדום לטיפול באקנה
    רינת
    07/10/2009

שלום, הייתי אצל קוסמטיקאית ובמהלך הטיפול השתמשה באינפרא אדום לטפל לי באיזורים הרגישים - אף וסנטר להקטנת הנקבוביות. נלחצתי כיוון שלא נתנה לי להרכיב משקפי מגן אלא אמרה לי לעצום עיניים בלבד. כמו כן, בסיום הטיפול הופיעה פיגמנטציה אדומה מתחת לעיניים (במקום בו מורחים קרם עיניים). היא ראתה את זה ואמרה לי שכנראה הגעתי ככה, אך אני לא שמתי לב לכך עד שהיא הסבה תשומת ליבי לעניין.
    האם יתכן כי הסימנם האדומים הופיעו עקב הטיפול? כמה מסוכן לא להרכיב משקפיים בטיפול כזה (הוא היה קצר, מספר "נקישות" של המכשיר בלבד, אולם גם על האף...)
    תודה רבה
    רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינפרא אדום לטיפול באקנה

הוספת תגובה

• כמה הבהרות

רינת
    10/10/2009

הי, ראשית - תודה על תשובתך. אבקש להבהיר היא השתמשה באינפרא אדום רק על הסנטר והאף (אמנם קרוב לעיניים אך לא על העיניים ) האם זה מוריד סיכוי לנזק? כמו כן הסימנים עדיין כאן, עברו כבר כעשרה ימים.... האם זה נחשב כתם? זה לא כואב או משהו כזה. תודה רינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיקון

אורית בן יהודה
    10/10/2009

היי:)
    תיקון לתשובה
    כפי שכתבתי , חשוב מאוד להרכיב משקפי מגן, הטיפול היה קצר לכן על תדאגי יותר מידי פשוט בפעם הבאה הקפידי להרכיב משקפי מגן .
    לגבי האדמומיות סביב העיין לא נראה כי היא קשורה לטיפול באינפרא אדום: בדקי אפשריות אחרות , יתכן ופיתחת רגישות לאחד החומרים בהם השתמשו בזמן הטיפול , או שאת סובלת מאלרגיה עונתית , רצוי לגשת לרופא עור לאבחון וקבלת טיפול,
    בדרך כלל תופעות כאלו חולפות ולא מותירות סימן.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו