מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי אוריתנטלי11/10/2009
אני צריכה תעזרה שלך בדחיפות שתיעצי לי מה לעשות.הסירו לי שפם בשעווה שלא מיועדת לפנים והבחנתי שקווי ההבעה שלי מצידי השפם התעקמוו הרסו לי את קווי ההבעה תעזרי לי בבקשה תגידי לי שיש פיטרון לזה..העור לא אחיד..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בקוי ההבעה לאחר הסרת שיער
אורית בן יהודה11/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הסרת שיער מאזור השפם ולא משנה באיזו סוג של שעווה , לא גורמת לשינוי בקוי ההבעה, שינוי בקוי הפנים לא מתרחש בין רגע, יכול להיות ולא שמת לב או שמדובר בנפיחות (בצקת) בעקבות הסרת שיער לא נכונה , במידה וזה המקרה יש לשים קומפרסים קרים ולהרגיע את המקום , והמצב יחזור לקדמותו.
במידה ויש לך פרטים נוספים על מצב העור , למשל מה כוונתך ב"העור לא אחיד", אשמח לעזור.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי אורית
נטלי12/10/2009זה לא מפעם אחת זה נראה ממש שנתלש לי העור שם העור לא אחיד כי הוא פשוט תלוש כאילו חסר ממנו שכבה דקה..יש עור אבל חסר שכבה דקה ולא אחיד זה אומר שיש מקום שלא חסר ויש מקום שכן אני מקווה שהבנת אותי פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור שנתלש בעקבות שעוה
אורית בן יהודה12/10/2009היי: )
עכשיו אני מבינה אותך, שכבת עור יכולה להיתלש בעקבות שעווה ברוב המקרים בגלל שימווש בתכשירים פעילים, המקרה כזה יש להפסיק את השימוש כשלושה ימים לפני מריטת השיער והתופעה נמנעת.
אפשרות נוספת היא שימוש ברואקוטן - תרופה חזקה מאוד לאקנה עם הרבה תופעות לוואי , במקרה כזה אסור בשום פנים ואופן למרוט שיער בשעווה, גורם בדיוק לתופעה שתיארת.
אני לא יודעת מדוע נגרם הדבר אצלך, בכל מקרה חשוב להניח חומר מרגיע , במידה והמקרה חמור יש לבקש מרופא משחה בשם טריאולון - משחה זו תזרז את החלמת העור במהירות.
הסכנה לאחר הנזק שנגרם לך היא בעיקר פיגמנטציה (כתמי עור) לכן חשוב מאוד שכבר עכשיו תמרחי קרם הגנה לעיתים קרובות כשאת מחוץ לבית, בכל מקרה כדי להרגיע אותך , גם במקרה ונוצרת פיגמנטציה ומטפלים בה נכון ובזמן ברוב המקרים הבעיה נפתרת לחלוטין.
כתבי לי במקרה ואת זקוקה לעצה נוספת.
בברכה,
אורית ב יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
נטלי12/10/2009אני רוצה לדעת האם פילינג כולשהו יכול לסדר את זה..?במצב כזה ששכבת עור נתלשת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משו
נטלי12/10/2009זה בדיוק הבעייה שאני לא משתמשת בשום חומרים פעילים וגם לא בראקוטן השתמשתי בראקוטן רק לפני 9 חודשים..עור שנתלש זה בעייה מוכרת אצלי העור שלי מאוד רגיש..בגלל זה פניתי אלייך שתמליצי לי על תיפול שיכול לסדר את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה12/10/2009קילוף העור שיש לך עכשיו הוא פילינג לכל דבר! שנגרם ככל הנראה מעבודה לא נכונה, את צריכה לתת לעור להחלים ואז במידה ותהייה בעיה אוכל ליעץ לך.
כרגע העור צריך להשתקם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
נטלי12/10/2009זה כבר קרה לי מספר פעמים בעבר והתלישה נשארה העור לא צמח או משו..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבחון מקצועי
אורית בן יהודה13/10/2009היי:)
לאור כל ההתכתבות ביננו , נראה לי שהדבר הנכון ביותר לעשות הוא לגשת לקוסמטיקאית רפואית
שתאבחן את הבעייה ותתן לך מענה או לרופא עור.
אשמח לשמוע ממך לאחר שתעברי אבחון מקצועי.
בהצלחה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי תודה רבה ..
נטלי13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)