מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירוי העור-לאוריתעינת12/10/2009
הי אורית! קודם כל רציתי שוב להודות על היחס! את מקסימה! למטה שאלתי בהמשך לתשובתך על שימוש בחומצות הידרוקסית.וכרגע יש לי שאלה שמטרידה אותי.קראתי באחד המאמרים שגירוי עור הנגרם ע"י שימוש לא נכון בחומרים פעילים עלול להאיץ את הזדקנות העור כנראה בגלל תהליך ההתחמצנות.
כאשר התחלתי למרוח רטינלדהייד על הצוואר בחלק מהזמן הרגשתי גרד אך לא מציק מאד וללא אודם בדרך כלל.חשבתי לתומי שכך צריך להיות עקב ההשפעה של החומר. זה נמשך כמה חודשים ללא החמרה עד שעבר.
עכשיו אני ממש חוששת שמא גרמתי נזק בלתי הפיך.
הקרם בו השתמשתי הוא של אוון שבין היתר מכיל גם אנטי אוקסידנטים.בבוקר הקפדתי על הגנה משמש.האם נזק הוא כה גדול??
מקווה שתרגיעי אותי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עינת
אורית בן יהודה13/10/2009אני כרגע מאוד עסוקה , אני רוצה לתת לך תשובה מקפת על שתי ההודעות, דבר הדורש זמן, המתיני בסבלנות אחזור אלייך בהקדם.
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוי העור - בלי לחץ...
אורית בן יהודה14/10/2009היי:) תודה על הפרגון
כפי שכתבתי בהודעה "חומצות -נזקי התחמצנות, נוגדי חמצון "
10.10.09 13:35
"חברות הקוסמטיקה הטובות מודעות לנזקי החימצון ומוסיפות אנטי אוקסידנטים", ואת כותבת כאן בפירוש שהחומר בו את משתמשת
מכיל אנטי אוקסידנטים ובנוסף את מקפידה למרוח מסנן קרינה, כל הכבוד!
אין לך מה לדאוג הכל נשמע בסדר, הגירוי שהיה לך מהרטינלהייד אופייני לאזור הצוואר , רצוי היה למרוח קרם מרגיע בבוקר בזמן הגירוי בנוסף לקרם ההגנה , הדבר היה מונע את אי הנוחות, אך כפי שכתבת "זה נמשך כמה חודשים ללא החמרה עד שעבר".
השתמשת המקביל בחומר המכיל אנטי אוקסידנטים והגנת על עורך מפני השמש, לכן את יכולה להיות רגועה.
את מוזמנת להתייעץ בכל בעייה
בברכה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)