מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים לאחר הגילוחאבי14/10/2009
שלום
אני מתגלח עם מכונה של פיליפס
וכל פעם לאחר הגילוח צצים לי פצעים באזור הצואר העליון ומתחת לסנטר.
הבנתי ששם זה אזור יחסית רגיש.
אז לא התגלחתי שלושה שבועות כדי שהפצעים יעברו ובאמת רובם עברו.
עכשיו השאלה שלי היא איך אני מתגלח מבלי לגרות את העור ומבלי להצמיח עוד פצעים?
חשבתי להסיר עם שעוה רק באזור הרגיש צואר עליו ומתחת לסנטר.
האם זה רעיון טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים לאחר גילוח,תשובה
מימי שגב18/10/2009היי אבי,הרבה מאוד גברים סובלים באזורים שציינת מפצעים שלאחר גילוח,יש פיתרון לבעיה זו והיא לא בדיוק שעווה כי בעצם לא פתרת את הבעיה מהיסוד,הפצעונים שיוצאים לך באזורים הללו הם כתוצאה מצמיחה הפוכה של השערה והיא נקראת דלקת זקיק השערה,השערה חוזרת בהיפוך לזקיק ויוצרת דלקת,הפתרון לבעיה זו זה להרוס את הזקיק בתהליך של לייזר או ipl שבעצם בתהליך הזה ע"י סידרת טיפולים נהרסים רב הזקיקים שבתהליך חיים ובעצם הבעיה שלך יכולה להיפתר במהרה,
תודה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לסיוע במניעת דלקות בזקיק השיער
יפעת מימוני20/10/2009הייתי ממליצה לך שלא לשטוף את הפנים במים לאחר הגילוח אלא לנקות לאמצעות אלכוהות 70% שניתן לרכוש בבית המרקחת ורק לאחר שעתיים שלוש ניתן יהיה לשטוף במים , וזאת משום שהמים מכילים לא מעט חיידקים שחודרים למערכת הדם וזה יפחית לך משמעותית את הפוליקוליטיס (דלקת בזקיק השיערה).
לאורית בן יהודה, נראה שאת מבינה מאוד בתחומך ובתחום הרפואה בכלל.ידע שנרכש מנסיון של שנים רבות ולמידה.
האלכוהול לא בהכרח יבטל, אולי רק יפחית, אך למרות כל זאת אין ספק שהמכשיר אותו ציינה אורית ישמש כפתרון הכי יעיל לפתרון הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)