אורית-הסרת שיער בהיר מאזור הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורית-הסרת שיער בהיר מאזור הפנים
    יפעת
    17/10/2009

אורית שלום,

שמי יפעת (29) וסובלת כבר הרבה שנים משער פלומתי ושער בהיר רב באזור הפנים והצוואר (הנני בהירת עור).

אמנם במבט ישיר לא כ"כ רואים, אך מספיק להציץ בפרופיל כדי לראות את שכבת השערות.

אני אמנם עוברת טיפולים להסרת השיער אצל הקוסמטיקאית שלי בשיטת אפילציה, אך לעניות דעתי

השיטה לא מביאה לתוצאות מזהירות במיוחד שיש לטפל בכ"כ הרבה שיער.

הייתי שמחה לשמוע את דעתך בנושא, האם ישנה שיטת הסרת שיער בהיר בטוחה ויעילה ומהי העלות או שכדאי להתמיד באפילציה?

חשבתי לעשות שעוות פנים באופן עצמאי על האזורים הנ"ל, האם את ממליצה, יש סיכונים מסויימים?

בנוסף, רציתי לציין שבשלוש שנים האחרונות אני סובלת מאקנה (אמנם בשנה האחרונה ירדה החומרה במאות אחוזים), האם יש קשר בין זה לשערות שיש לי בפנים או שיש סוגי עור פנים עם מלא שערות? (בדיקת הורמונים לא העלתה שיש בעיה)

אשמח לתשובה,

בברכה,
    יפעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורית-הסרת שיער בהיר מאזור הפנים

אורית בן יהודה
    18/10/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    להפרעה הורמונאלית כל שהיא יש קשר ישיר לחשיעור הייתר ולאקנה, לעיתים תוצאות הבדיקות הן גבוליות ונחשבות בגדר הנורמה, אך כל אדם הוא אינדבידואל ויכול להיות שגם תוצאות בדיקות בגדר הנורמה הן גבוליות ומשפיעות על צמיחת השיער והאקנה. יש גם שיעור ייתר גנטי, כמו כן במזון שאנו אוכלים יש כיום הורמונים והרבה יותר בנות סובלות כיום משיעור ייתר.
    טיפול מומלץ יעיל ומהיר לשיער פלומתי ובהיר הוא טיפול ע"י אולטרה סאונד במכשיר SELCTIF PRO, הסרת שיער באפילציה לסוג שיער כמו שלך היא "עבודת נמלים" אמנם יעילה אך נמשכת שנים.
    באלטרה סאונד לעומת זאת ניתן בשיער פלומתי כמו שלך לעבוד על קבוצות של שיער ובמהירות.

בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה עבור אורית

יפעת
    18/10/2009

תודה רבה על התשובה המהירה.

אכן, שיטת האפילציה לוקחת הרבה זמן ואני בקושי מרגישה תוצאות.

עד כמה יעילה שיטת האולטרסאונד? היא מתאימה לכלל האוכלוסיה? יש תוצאות בשטח?

עד כמה היא מפחיתה שיער? כמה טיפולים (בערך) צריך לעבור לתוצאות טובות?

טיפול אחד יעזור?

ושאלה לא פחות חשובה, מהו מחיר ממוצע לטיפול/ים?

תודה רבה,
    יפעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אורית בן יהודה
    19/10/2009

היי:)
    אין אפשרות לדעת את מספר הטיפולים, הכל תלוי במערכת ההורמונלית שלך .
    טיפול אחד בוודאי שלא מספיק!
    השיטה יעילה מאוד ויש תוצאות בשטח, כמו כל שיטה להסרת שיער יש להתמיד בטיפולים כדי להקיף את כל מחזורי צמיחת השיער.
    בכל אופן לאחר כ4 טיפולים במרווח של כ שלושה ארבעה שבועות בין טיפול לטיפול האותו אזור את אמורה לראות דילול ניכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו