היי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי.
    אפריל
    20/10/2009

התחלתי סדרת טיפולים של הסרת שיער לצמיתות באיזור הידיים.
    לאחר הטיפול הראשון הופיעו לי המון פצעונים בזרועות, ועכשיו אני דיי מתלבטת אם כדאי לי להמשיך בטיפולים כיוון והמצב ממש הבהיל אותי מרמת החומרות.
    שאלתי היא, האם יש טיפול מונע בכל פעם שמסירים שיער בצמיתות כדי שלא יופיעו פצעונים?
    האם בכל טיפול כמות הפצעונים שמופיעים פוחתת?

אשמח לקבל תשובה..

אגב, הבנתי שהשיערה צומחת הפוך, ולכן מופיעים הפצעונים, אך למרות הכל אני מאוד מודאגת כיוון והם לא מגלידים לי מיום הטיפול (עבר חודש וחצי מאז).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי.

הוספת תגובה

• תשובה לאפריל,

מימי שגב
    21/10/2009

היי אפריל,התופעה של פצעונים באזור המטופל לאחר טיפול ליזר מוכר לי,יש מס סיבות לתופעה זו שאחת מהן היא ריאקציה מגילוח שלפני הטיפול או תגובה מיידית של הזקיקים והתנתקות השערה מהזקיק שכתוצאה מכך המערכת החיסונית תוקפת ,מנגנון הגנה ביולוגי,התופעה הזו תשתפר כעבור מס טיפולים,יש אפשרות להשתמש בתכשירים לחיטוי והרגעת העור והקלה.במקום בו את עוברת את הטיפולים אמורים להנחות אותך ואולי לתת לך תכשיר להאגעה.

תודה מימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליקוליטוס-דלקת זקיק השיערה

אורית בן יהודה
    21/10/2009

היי:)
    כמו שמימימי כתבה ,מדובר בדלקת זקיק השיערה -פוליקוליטוס, הסרת שיער בלייזר או IPL משפרת את המצב מטיפול לטיפול אפילו עד לפתרון הבעיה.
    בינתיים את יכולה להשתמש בפוליסן - תכשיר המיועד למניעת פוליקוליטוס.

בברכה,אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו