הסרת שיער בפנים - מקרה נואש!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בפנים - מקרה נואש!!!!
    יעל
    20/10/2009

שלום, אורית

אני בת 27, בחורה בריאה עם מחזור סדיר, אך עם שיעור יתר בפנים (שלצערי הוא שחור ובולט, ולא פלומתי שהיה אפילו עדיף מהמצב הנוכחי).

לצערי, לפני כמה שנים טובות, הייתי תמימה מאוד והלכתי לקוסמטיקאית שלא סיפרה לי מהן ההשלכות של הסרת שיער בפנים באינפרא אדום. חצי שנה אחרי שסיימתי את הטיפולים אצלה נוצר מצב שבו זקיקי שיער רדומים התעוררו ועד היום אני נאלצת להסיר שיער כל שבוע מהפנים (לחיים, פיאות, סנטר וצוואר).
    בהתחלה עשיתי זאת בשעווה, אך הפנים שלי רגישות מאוד, התפתחו לי פצעים והייתה לי אדמומיות, אז בלית ברירה עברתי למכונה (כזו שמשמשת להסרת שיער ברגליים).

לפני פחות משנה עשיתי בדיקות אצל אנדוקרינולוגית והתברר שיש לי עודף (גם אם קל משהו) של הורמונים גבריים. עשיתי סקר בין כמה מכונים מוכרים להסרת שיער ורובם לא המליצו לי להשתמש באף שיטה של לייזר או קרן אור, כי היא עלולה לגרום לאותה תוצאה שהייתה לי בעבר: צמיחה נוספת של שיער.
    שבוע שעבר הלכתי לייעוץ ואמרו לי שרק אפילציה יכולה לעזור לי, אך מבחינתי מדובר בעסק כואב, ארוך, יקר וגוזל זמן שגם לא יביא לתוצאות טובות, לפחות לא בזמן הקרוב. אני חוששת שתהיה לי פגיעה בפיגמנטציה או "חורים", שרק ירעו עם המצב.
    לפני יומיים הייתי אצל קוסמטיקאית, שאמרה לי שהיא משתמשת בקרן אור, ולמרות החשש שיצאו לי זקיקים רדומים, תהיה לי הצלחה של 70-80 אחוז הסרה/דילול אחרי כ-10 טיפולים בהפרש של 3 שבועות כל פעם, וכי אחרי ההורדה המשמעותית בשיעור אוכל להסיר את השיער רק פעם בחודשיים או שלושה.
    רופאות נשים המליצו לי על גלולות, אבל ב"ה אני אדם בריא ואין לי שום סיבה לקחת אותן. בפעם האחרונה שלקחתי כדורים, היו אלה רואקוטן, והם גרמו לי לבעיות קיבה ובטן רציניות שמהן סבלתי שנתיים. אני ממש לא רוצה לנסות משהו חדש שבא בצורה של כדור...

כמו שאת רואה - אני נואשת וכבר לא יודעת למי או למה להאמין!
    מה כדאי לעשות? האם השיטה של הקוסמטיקאית עם קרן האור באמת תשפיע? האם המצב ישתפר?
    האם לאפילציה באמת יש השפעה על דילול השיער?
    מה אני אמורה לעשות?

אשמח מאוד אם תוכלי לעזור לי, כבר לא נותר לי למי לפנות.
    תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

מימי שגב
    21/10/2009

הי יעל,מאיזה איזור בארץ את?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מנתניה

יעל
    23/10/2009

יש לך עצה בשבילי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער בפנים - מקרה נואש!!!!

אורית בן יהודה
    23/10/2009

היי ברוכה הבאה לפורום.
    אני לא ממליצה לעשות קרן אור או לייזר בפנים למעט אזור הפאות המגיב טוב, את סובלת מרמה גבוהה של טוססטרון-המקרה שלך הוא הורמונאלי, לכן , כדי להפתר מהשיער המיותר
    אני ממליצה לך לעבור אפילציה , או טיפול בSELECTIF PRO - הסרת שיער באולטרה סאונד
    הטיפול אינו מותיר צלקות ואינו כואב ויעיל מאוד.
    בכל אופן עלייך לקחת בחשבון שאת יכולה להגיע לתוצאות גם ע"י אפילציה וגם ע"י SELECTIF PRO -אולטרה סאונד, אך יהיה עלייך להתמיד בטיפול ולהגיע לעיתים קרובות לטיפול.
    בעקבות ההורמון הגברי הגבוה מעט אצלך את צריכה להיות מודעת לכך שתזדקקי ליותר טיפולים .
    הדבר אינו צריך לייאש אותך ,בנות רבות במצבך הגיעו לתוצאות יפות לאחר התמדה בטיפול.
    בהצלחה
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יכולה להמליץ לי על קוסמטיקאית?

יעל
    24/10/2009

או אולי מכון רפואי שמתעסק בהסרת שיער באולטרסאונד באזור השרון?

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה דומה

יעלי
    03/11/2009

הדבר היחיד שיעזור לך זה לבלוע גלולות שיאזנו את מערכת ההורמונים שלך אחרת שום דבר לא יעזור לך הייתי בדיוק כמוך וערתי גם טיפולי לייזר ללא הועיל שהרסו לי את הפנים למרקם מחוספס ולא חלק כמו שהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו