מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סלקטיפ פרוא.א.21/10/2009
היי אורית!
אני רוצה לחזור ולשאול אותך דבר או שניים על אפילציה. אצלי כמעט שאף פעם לא יוצא שאני עושה טיפול ונשארת חלקה (אני בשלב כזה שהשיער שלי הפך כבר לקצר וחצי פלומתי אבל עדיין בסנטר ומתחת לסנטר, כלומר בצוואר יש אותו יותר) ולכן אני לא יודעת כמה זמן עובר לי בין טיפול לטיפול כי מסיבות רבות לא יוצא להגיע בטווח קצר - מס' ימים לקוסמטיקאית שוב כדי לסיים את העבודה. לכן אני באה לטיפול כאשר השיער כבר בולט מדי או קרוב לזה. לכן הייתי רוצה לשמוע את דעתך בעניין הזה? כי קראתי פה בפורות שאת ממליצה על טיפולים באזור הפנים בטווח של 3 שבועות והאם זה גם תקף למכשיר סקלטיפ פרו?רוב השיער שנשאר אצלי הוא בצוואר שמתחת לסנטר והסנטר עצמו, בפאות יש לי ממש שערות בודדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקטיב פרו
אורית בן יהודה21/10/2009היי:)
מאחר ונשאר לך מעט שיער מתחת לצוואר , בסנטר ומעט בפנים , אני מאוד ממליצה לך על טיפול בסלקטיף פרו, ניתן בטיפול אחד אחת לכשלושה שבועות להסיר את כל השיער ביעילות ללא סימנים.
בהמלצתי על טיפול כל שלושה שבועות התכוונתי לסלקטיף פרו, הדבר נכון כשמטפלים באזור מסויים ומסיימים אותו בטיפול , כמו המקרה שלך.
במקרים שיש שיער רב על הפנים ניתן לחלק את אזורי הפנים (לחיים, פאות, סנטר) וכל פעם לעבור על אזור אחד או שניים לפי ההספק , הטיפול הבא באותו איזור יהיה כעבור שלושה שבועות.
למעט שיער הורמונאלי עיקש שדורש טיפולים תכופים יותר.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)