סלקטיפ פרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקטיפ פרו
    א.א.
    21/10/2009

היי אורית!

אני רוצה לחזור ולשאול אותך דבר או שניים על אפילציה. אצלי כמעט שאף פעם לא יוצא שאני עושה טיפול ונשארת חלקה (אני בשלב כזה שהשיער שלי הפך כבר לקצר וחצי פלומתי אבל עדיין בסנטר ומתחת לסנטר, כלומר בצוואר יש אותו יותר) ולכן אני לא יודעת כמה זמן עובר לי בין טיפול לטיפול כי מסיבות רבות לא יוצא להגיע בטווח קצר - מס' ימים לקוסמטיקאית שוב כדי לסיים את העבודה. לכן אני באה לטיפול כאשר השיער כבר בולט מדי או קרוב לזה. לכן הייתי רוצה לשמוע את דעתך בעניין הזה? כי קראתי פה בפורות שאת ממליצה על טיפולים באזור הפנים בטווח של 3 שבועות והאם זה גם תקף למכשיר סקלטיפ פרו?רוב השיער שנשאר אצלי הוא בצוואר שמתחת לסנטר והסנטר עצמו, בפאות יש לי ממש שערות בודדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקטיפ פרו

הוספת תגובה

• סלקטיב פרו

אורית בן יהודה
    21/10/2009

היי:)
    מאחר ונשאר לך מעט שיער מתחת לצוואר , בסנטר ומעט בפנים , אני מאוד ממליצה לך על טיפול בסלקטיף פרו, ניתן בטיפול אחד אחת לכשלושה שבועות להסיר את כל השיער ביעילות ללא סימנים.
    בהמלצתי על טיפול כל שלושה שבועות התכוונתי לסלקטיף פרו, הדבר נכון כשמטפלים באזור מסויים ומסיימים אותו בטיפול , כמו המקרה שלך.
    במקרים שיש שיער רב על הפנים ניתן לחלק את אזורי הפנים (לחיים, פאות, סנטר) וכל פעם לעבור על אזור אחד או שניים לפי ההספק , הטיפול הבא באותו איזור יהיה כעבור שלושה שבועות.
    למעט שיער הורמונאלי עיקש שדורש טיפולים תכופים יותר.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו