רוצה להתחיל טיפול ולא יודעת מה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להתחיל טיפול ולא יודעת מה?
    זהר
    21/10/2009

שלום:
    אני מעוניינת להתחיל טיפול להסרת שיער..
    יש לי קוסמטיקית פרא רפואית מוסמכת שמטפלת במכשיר L600 לגוף
    ומכשיר של גלי אולטרסאונד לפנים.
    אני ממש לא יודעת מה מכשירים אלו..ומה יעילותם..
    אודה לכם אם תכלו להסביר לי קצת,
    ראוי לציין שאני עם עור מוקה, השערות שלי כהות, ויש לי שחלות פוליסיצטיות.
    האם טיפולים אלו מתאימים לי?
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רוצה להתחיל טיפול ולא יודעת מה?

אורית בן יהודה
    21/10/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    מכשיר L600 הוא מכשיר IPL מעולה הנותן תוצאות מרשימות, ניתן להתאים את התוכנה לצבע העור (למוקה) ולסוג השערה- עבה או דקה בכמה רמות בכל שלבי הטיפול, דבר המשפר משמעותית את הצלחת הטיפול , כמו כן לקריסל המכשיר יש פולס מרובע , ז"א האנרגיה המופקת שווה לאורך כל הקריסטל (ממנו יוצא ספקטרום גלי האור) דבר המפחית את סכנת הכויות במיוחד בעור כהה.
    גם מכשיר האוטרה סאונד לפנים מאוד מומלץ.
    יש לך שחלות פוליסטיות, ז"א גופך מפריש הורמונים אנדרוגניים , במידה ואת מטופלת ע"י גלולות
    תראי תוצאות יפות ומהר, אך יחד עם זאת יש לקחת בחשבון , שזה לא המצב הטבעי של גופך לכן ברגע שתפסיקי עם הגלולות את תראי צמיחה נוספת של שיער.
    במידה ואת לא מאוזנת ע"י גלולות , התקדמות הטיפול תהייה איטית יותר משום שגופך יוצר זקיקי שיער חדשים עקב הפעילות האנדרוגנית.
    אין זה אומר שאינך יכולה לעבור טיפול , אך עלייך לדעת שתזדקקי למספר רב יותר של טיפולים
    וליותר טיפולי תחזוקה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואת - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו