מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה להתחיל טיפול ולא יודעת מה?זהר21/10/2009
שלום:
אני מעוניינת להתחיל טיפול להסרת שיער..
יש לי קוסמטיקית פרא רפואית מוסמכת שמטפלת במכשיר L600 לגוף
ומכשיר של גלי אולטרסאונד לפנים.
אני ממש לא יודעת מה מכשירים אלו..ומה יעילותם..
אודה לכם אם תכלו להסביר לי קצת,
ראוי לציין שאני עם עור מוקה, השערות שלי כהות, ויש לי שחלות פוליסיצטיות.
האם טיפולים אלו מתאימים לי?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוצה להתחיל טיפול ולא יודעת מה?
אורית בן יהודה21/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
מכשיר L600 הוא מכשיר IPL מעולה הנותן תוצאות מרשימות, ניתן להתאים את התוכנה לצבע העור (למוקה) ולסוג השערה- עבה או דקה בכמה רמות בכל שלבי הטיפול, דבר המשפר משמעותית את הצלחת הטיפול , כמו כן לקריסל המכשיר יש פולס מרובע , ז"א האנרגיה המופקת שווה לאורך כל הקריסטל (ממנו יוצא ספקטרום גלי האור) דבר המפחית את סכנת הכויות במיוחד בעור כהה.
גם מכשיר האוטרה סאונד לפנים מאוד מומלץ.
יש לך שחלות פוליסטיות, ז"א גופך מפריש הורמונים אנדרוגניים , במידה ואת מטופלת ע"י גלולות
תראי תוצאות יפות ומהר, אך יחד עם זאת יש לקחת בחשבון , שזה לא המצב הטבעי של גופך לכן ברגע שתפסיקי עם הגלולות את תראי צמיחה נוספת של שיער.
במידה ואת לא מאוזנת ע"י גלולות , התקדמות הטיפול תהייה איטית יותר משום שגופך יוצר זקיקי שיער חדשים עקב הפעילות האנדרוגנית.
אין זה אומר שאינך יכולה לעבור טיפול , אך עלייך לדעת שתזדקקי למספר רב יותר של טיפולים
וליותר טיפולי תחזוקה.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואת - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)