מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים לאחר הסרת שיערנטלי24/10/2009
שלום,
אני חושבת שאני סובלת מדלקת זקיק השערה, כיוון ששוב ושוב צצים לי פצעונים אדומים חדשים לאחר גילוח במפשעה (וגם בבית השחי יש לי פצע שלא רוצה להגליד). אני מחליפה סכיני גילוח, השתמשתי בפילינג ובליפה (קראתי שזה עשוי למנוע צמיחה פנימית של שיערות) ולאחרונה גם בסבון פוליקולי של ד"ר עור. שום דבר לא עוזר, ומהר מאוד השיערות צומחות מעל הפצעים ואין לי דרך להסיר אותן מבלי לפצוע את עצמי עוד יותר.. כך שזה מאוד לא אסתטי ומערער לי את הביטחון... לוקח לפצעים הרבה זמן להגליד ואני צריכה להתפשר על קרם להסרת שיער שממש לא עושה את העבודה.
קראתי על פוליסן, ואני לא יודעת כל כך איך להשיג אותו, איך יכול להיות שאין אותו בדראגסטור למיניהן?..
חשבתי להתייעץ עם רופאת עור למרות המבוכה, כי קראתי שאולי יש צורך בתכשירי אנטיביוטיקה. אני כרגע בדילמה האם לנסות להשיג את הפוליסן (ועד כמה יעיל הוא יהיה) או שהתייעצות עם רופאת עור כדאית יותר.
אני יודעת שממליצים פה הרבה על לייזר ואינפרא אדום וכו' אבל לצערי אני לא יכולה כרגע להרשות לעצמי.
מקווה שתוכלו לעזור לי, זה נושא שמאוד מטריד אותי וגורם לי לחוסר ביטחון, כך שגם קשה לי לדבר על זה עם נשים בסביבתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מתוסכלת
אביבה25/10/2009נכנסתי לפורום לשאול שאלה על פילינג בגלל אבל אז נתקלתי בתסכול שלך שהזכיר לי את מה שהיה לי לפני שנה וחצי...
כל פעם שהייתי מגלחת את השיער (בית שחי, מפשעות, פס בטן) היו צצות לי נקודות אדומות ממש מגעילות שלפעמים היו פצעים ולפעמים סתם כנקודה.
רופאת עור אמרה שפשוט יש לי עור מאד רגשי ואני צריכה לגלח עם קרמים מיוחדים לגילוח ובעדינות ואולי זה יעזור.
עכשיו, למרות שאת אומרת שזה יקר (ואני מסכימה שזה לא עסק זול) אבל זה כל כך שווה את זה!!!! אם אין לך הרבה כסף תבחרי מקום אחד שממש מציק לך (מפשעות או בית שחי נניח, למרות שאני עושה בשניהם ודווקא בגלל זה קיבלתי הנחה) ותעשי את זה, כי באמת זה שווה. לא מתעסקים עם זה הרבה, פעם בחודשיים שלושה את מגיעה לטיפול של רבע שעה וזהו. לי זה עזר והעור הגיב לזה טוב. אבל זה נורא אישי, אולי לעור שלך זה לא מתאים בכלל.אני ממליצה לך ללכת לרופאת עור וגם לקבוע אולי פגשית ייעוץ באיזה מכון להסרת שיער, רק לשמוע.
אני כבר בטיפול ה5 שלי ובאמת באמת שהשיער כמעט ולא צומח, רק בדלילות כזו ואז אני לא צריכה להתעסק עם סכינים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצעים לאחר הסרת שיער
אורית בן יהודה25/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
אכן הסרת שיער בIPL אוו בשיטה אחרת המתאימה לך פותרת את הבעייה, אך מאחר וכרגע אין לך תקציב אני ממליצה לך לשלב פוליסן יחד עם קרם חומצה גליקולית של מריים קייסר MGP.
את שני התכשירים ניתן להשיג רק אצל קוסמטיקאיות .
לגבי קרם חומצה גליקולית של MGP , לאחר איבחון ידעו איזה לתת לך , החומר הו קרוטליטי, מקלף ואנטי דלקתי .
יש אותו גםמחוזק ופעיל הרבה יותר, מתאימים תכשיר זה בעיקר לאקנה וולגריס - אקנה קשה, או לטיפול באזורי הגוף השונים הצריכים חומר פעיל יותר מאשר טיפול בפנים.
ניתן למרוח את שני התכשירים ,כאשר השילוב הוא בלילה חומצה גליקולית וביום פוליסן, במידה ומדובר באזורים החשופים לשמש יש להקפיד על מריחת קרם הגנה גבוה המתאים לעורך בכל חשיפה לשמש , גם בחורף.
העלות כאן לא גבוהה ויש תוצאות יפות.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)