מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בסימני מתיחה לאחר לידהקרן27/10/2009
שלום,
אני קוסמטיקאית פרא רפואית וילדתי לפני חצי שנה ויש לי סימני מתיחה על הבטן. אני יודעת שפילינג קריסטל מאצות בדיאגה יכול לעזור בחידוש העור באזור זה על ידי קילוף מסיבי בשילוב עם חומצות.
העיניין הוא שאני מניקה, ואני יודעת שיש חומצות שלא כדאי להשתמש בהן בתקופת הנקה מחשש שיפגמו לחלב.
האם יש בכל זאת פתרון עבורי כדי שאני אוכל כמה שיותר מהר לטפל בבעיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בסימני מתיחה לאחר לידה
אורית בן יהודה27/10/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
פתרון של ממש לסימני מתיחה אין למעט ניתוח, ניתן לזרז את הבהרתם מצבעם האדום/סגול ע"י מיכשור מתקדם
לא ע"י פילינג קריסטל, פילינג קריטל עובד בשכבות העליונות של העור, כמו כן חומצות למינהן.
סטיראות - סימני מתיחה, הן קרעים של העור כתוצאה ממתיחת העור בזמן הריון או כתוצאה מעליה וירידה מהירה במשקל.
רטין A ברכוז גבוה ע"י בשימוש מסיבי ,כלומר קילוף ואדממויות, עשוי לשפר את מרקם העור באופן כמו כן גורם לשפעול הדרמיס כלומר עידוד של בניית סיבי קולגן ואלסטין, אך גורם לגירוי רב בעור.
במקרה שלך בזמן הנקה בוודאי שלא מומלץ טיפול ברטין.
.טיפול במכשור מתקדם היכול לחדור לעומק העור ולפגוע בהמוגלובין יכול לגרום להבהרה מהירה יותר של סימני המתיחה כמו כן גורם לעור לבנות קולגן ואלסטין חדשים ומכווץ את העור ,טיפול כזה עשוי לעזור.
מסימני מתיחה ניתן להפטר רק לאחר הירידה במשקל וזאת במידה והוספת משקל רב בזמן ההריון , במקרה כזה עורך יהיה רפוי כשתרזי ואז ניתן יהיה לעבור ניתוח מתיחת בטן בו מסירים את העור העודף עם סימני המתיחה - פתרון כירוגי אמנם אך היחיד שיכול להסיר עודפי עור עם סימני מתיחה.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)