סלקטיף פרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקטיף פרו
    אורלי
    01/11/2009

אורית שלום
    התחלתי טיפול במכשיר סלקטיף פרו באזור הפנים (צוואר, סנטר), האם ייתכן שאחרי הטיפול הראשון השערות יתחזקו ויהפכו לכהות יותר..... עושה לי רושם שזה מה שקורה, או שפשוט עלי להעזר בסבלנות וכי הטיפול הראשון לא מעיד על אופן הצלחת הטיפול.
    אשמח לתשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלקטיף פרו

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו

אורית בן יהודה
    01/11/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    האם מרטו לך שיער ע"י שעוה לאחר הטיפול? או שלפו את השיער שטופל?
    כמה זמן חלף מאז הטיפול?
    מצפה לתשובתך,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו המשך תגובה

אורלי
    02/11/2009

לאחר הטיפול לא מרטו לי בשעווה, הטיפול נעשה ע"י הפינצטה של המכשיר ולאחר מכן תלישה של השערה בעזרת הפינצטה של המכשיר. מאז הטיפול הראשון עברו 12 יום. הטיפול היה פרטני על שערה שערה ובחלקן ניסתה לתפוס גם פלומה בלונדינית. אך השחורות במיוחד הם דווקא אלו שעבר מריטה אחת אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו המשך תגובה

אורית בן יהודה
    02/11/2009

היי:)
    לגבי השיער שנראה לך כי צמח עבה יותר לאחר הטיפול, מדובר במחזור שיער שלא טופל, זאת אני יכולה לקבוע מאחר וכתבת שעברו כ12 יום מזמן הטיפול.
    נראה שהטיפול נעשה כהלכה, נשאלת השאלה האם בטיפול הוסר כל השיער מהפנים או רק חלקו?
    בדרך ככל כשמדובר בשיער יתר בפנים הדבר החכם ביותר לעשות הוא להתמקד כל טיפול באזור מסויים למשל במקרה שלך סנטר בטיפול הראשון, יש לרשום את תאריך הטיפול ולחזור לטיפול באותו איזור כשלוש שבועת מאוחר יותר, ניתן לעבור טיפול נוסף סמוך מאוד לטיפול הראשון באזור הצוואר ושוב לרשום את תאריך הטיפול ולחזור לטיפול באותו איזור כשלושה שבועות מאוחר יותר-בשל מחזוריות צמיחת השיער באזור הפנים.
    חשוב לציין שבהרבה מקרים של שיעור יתר בסנטר וצוואר אצל נשים מועורבת אי תקינות הורמונאלית, במקרה כזה הגוף מצמיח שיער בקצב מוגבר וכדיי להגיע בתחילת התהליך כל פעם כיש שיער על הפנים, התמדה בטיפול גם במקרים הורמונלים נותנת תוצאות יפות.
    אני יודעת מה מצבך ההורמונלי, בכל מקרה טיפול אחד לא מספיק כדי שתראי תוצאות , תוצואות נראות לעיין בבירור לאחר טיפול שלישי רביעי כשכל השיער בפנים טופל, כמובן שיש להמשיך את תהליך הסרת השיער בשל מחזורי השיער הרבים, בטיפול נכון הזמן המוקדש לטיפול יתקצר ותדירות הביקורים במשך הזמן תהיה לעיתים רחוקות יותר.
    בברכה, אורית בן יהודה ,קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלקטיף פרו

אורלי
    02/11/2009

אורית שלום
    תודה רבה על התייחסותך המהירה.
    יש לי שיער פלומתי בלונדיני בפנים אך הטיפול נעדה רק על שערות כהות ובודדות באזור הסנטר והצוואר. אני דיי מכירה את האזור בו צומח השיער ואני חושבת שאין מדובר במחזור שערות חדש כי מדובר בשערות בודדות במקומות מאד ספצייפים. אך זה לא המקצוע שלי ולכן אמשיך את הטיפול בתקווה לראות תוצאות.
    בתודה מראש
    אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו