מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השערת שייער ואקנהיעל09/11/2009
שלום אורית!
אני סובלת מאקנה כבר שנתיים ,המצב השתפר מאוד מאז ונשארו לי רק כמה שחורים
ופצעונים שיוצאים מידי פעם.
כמובן שעדיין יש לי אדמומיות איפה שיהיה לי פעם פצעים וצלקות שנשארו מהטיפולים.
הקוסמטיקאית שלי אומרת שהבעיה אצלי בזקיקי השייער והיא רוצה שאני העשה הסרת שייער בפנים , לא רק בפאות אלא יותר בכיוון של הלחיים.
אני עדיין מסתייגת כי אני יודע שיש סיכונים בדברים האלו אז רציתי לשאול אותך מה השיטה הכי בטוחה וכדאית לי כדי להסיר את השייער ומה התופעות לוואי של זה ?(במיוחד שאני עברתי אקנה,ושיש לי פיגמנטציה וצלקות).
אני צריכה לציין שאני שחומת עור , מחכה לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ואקנה
אורית בן יהודה10/11/2009היי:) ברוכה הבאה לפורום.
שמחה לשמוע שמצב האקנה השתפר.
לגבי הסרת שיער בפנים השיטות היעילות ביותר לאזור זה הן אפילציה-מחט חשמלית או סלקיף פרו -הסרת שיער באלטרה סאונד.
מאחר ואת שחומת עור , אפילציה עלולה לגרום לך לפיגמטיציה לכן אני מאוד ממליצה לטפל
ע"י אולטרה סאונד, טיפול לא כואב מהיר יעיל מאוד ואינו מותיר סימנים.
חשוב שהטיפול יעשה על עור בריא אין לטפל באזורים מודלקים, את יכולה לשלב טיפול לשיפור מרקם העור וטיפול בפיגמנטציה עם טיפול ע"י סלקטיף פרו - אולטרה סאונד להסרת השיער המיותר.
חשוב מאוד להקפיד על מריחת קרם הגנה המתאים לעורך מספר פעמים ביום גם בחורף, הדבר חשוב מאוד לעור כמו שלך שנותר עם פוסט אקנה ופיגמנטציה ובכלל.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)