מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור קל בחזהליאן09/11/2009
אורית שלום רב,
יש לי בעיה אמנם לא חמורה אך עדיין זה מפריע לי.
יש לי סביב הפטמות מס' בודד של כמה שערות עיקשות שחורות אשר מאוד מפריעות לי.
עד היום נהגתי להוריד אותן בפינצטה אך הפעולה גורמת לי הרבה פעמים לפצעים לא נעימים.
מאחר ויש מעט מאוד שערות ממש 3 או 4 על כל שד מעולם לא טרחתי להוריד אותן באופן מקצועי.
אך הן בכל זאת מפריעות לי מאוד וכשלא מורידים אותן הן מאוד בולטות.
מהיא הצורה הטובה ביותר עבורי להוריד אותן לצמיתות?
(עורי בהיר, והשיער כהה).
ושאלה נוספת...האם על שאר פני שטח החזה אמורה להיות פלומה עדינה ושקופה של שיער? ואם לא אז האם גם את זה ניתן להוריד? כי משום מה אני חיה תחת האשליה שכולן חוץ ממני חלקות להפליא ולגמרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור קל בחזה
אורית בן יהודה11/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
שערות בודדות סביב הפטמות ניתן להסיר ע"י אפילציה או selectif pro .
את הפלומה ניתן להסיר ע"י טיפול בselctuf pro - אולטרה סאונד, כיום אין צורך להסתובב עם הרגשה לא נוחה, אם הפלומה מציקה לך טפלי בבעיה .
לא כולן חלקות להפליא.. ישנן בנות חלקות וישנן בנות כמוך.
בהצלחה,
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)