מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורית היקרהנטע17/11/2009
אני מעוניינת להסיר שיער בIPL והבנתי שיש כמה מכשירים להסרת שיער.
האם חשוב לי ללכת למישהי עם המלצות או כל אחת באיזור שלי תעשה עבודה טובה עם מכשיר IPL?
יש לי בעיה הורמונלית, אני עם גלולות דיאנה לאיזון כבר שנים, IPL לא מתאים לי? כי חבל לי לבזבז זמן וכסף לחינם.
האם את עובדת בבית פרטי או במכון?
אם לא, מה את ממליצה לי לדרך מהירה לטיפול ברגלים במפשעות ובבית השחי?
יש לי מצח קטן, האם ניתן לגלח את קו המצח ב-2 ס"מ ולעשות IPL כמו בכל איזור אחר? מה סיכויי ההצלחה?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער ונטילת גלולות
אורית בן יהודה17/11/2009היי:) ברוכה הבאה לפורם.
לא כל אחת תעשה עבודה טובה ולא מספיק מכשור טוב אלה יש צורך בעבודה יסודית של המטפלת.
לכן מומלץ מאוד לא לרכוש סדרת טיפולים אלה לשלם על כל טיפול בנפרד, כך תוכלי לראות עד כמה העבודה במקום יסודית - כמו כן תבחני את התוצאה, בטיפול יסודי וטב אין כויוות וכל השיער נושר לאחר כשבועיים מהטיפול ללא פסים של שיער באזורים שלא טופלו.
את יכולה להסיר שיער בIPL ׁ(לא מאזור הפנים) כשאת נוטלת גלולות התוצאות יהיו יפות, עלייך לקחת בחשבון שכשתפסיקי עם הדיאנה , גופך יהיה פחות מאוזן לכן תתכן צמיחה נוספת מסויימת.
זה לא אומר שאת מבזבזת את כספך לשווא , הטיפול ב IPL פוגע בנימי הדם המספקים חמצן לשרשי השיער, שיער שיוסר בהצלחה לא ישוב וייגדל בתנאי שמקיפים את כל מחזורי הצמיחה לכן מומלץ על ריווח של הטיפולים בתחילה כל חודש וחצי וככל שהטיפול מתקדם יש להרחיק את זמן הטיפול הבא .
אצל בנות הסובלות מחוסר איזון הורמונלי ומפסיקות את נטילת הגלולות , תתכן יצירת זקיקים חדשים של שיער, אך זה לא אותם זקיקי שיער שטופלו בהצלחה.
לכן יתכן שעם הפסקת הגלולה תצרכי לעבור עוד מספר טיפולים אך השיער לא ישוב להיות כמו לפני הטיפול.
במצח בשום פנים ואופן לא לטפל בIPL רק ע"י אפלציה או SELECTIF PRO - אולטרה סאונד.
אני עובדת במכון - ראי כתובת אתר למעלה, את מוזמנת ליעוץ.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורית
נטע17/11/2009היי שוב
תודה על כל האינפורמציה.
רציתי לשאול למה אסור לעשות IPL במצח? עם אפילציה יקח שנים, לא?
ומהו המכשיר שהמלצת עליו למצח? שמעתי על כמה שעשו במצח עם לייזר, האם יהיה גם קשר להפסקת הגלולות?
ועוד שאלה, כמה שנים את עוסקת באפילציה? וכמה זמן לוקח בערך לגמור ידיים מלאות, פלוס מינוס, עם עבודה של שעה כל שבוע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
אורית בן יהודה18/11/2009הי:) לא מומלץ בכלל להסיר שיער בIPL או לייזר מאזור הפנים, זה אזור שמגיב פחות טוב ביחוד במצח בגלל מבנהו לא ניתן לעבוד עם IPL.
לגבי מכשיר SELECTIF PRO חפשי בגוגל תמצאי הרבה אינפורמציה.
לגבי שאר שאלותייך, את מוזמנת להתקשר אלי או לעיין באתר , הכתובת מצוייה למעלה ליד התמונה.
בברכה, אורית בו יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אורית- עוד משהו
נטע19/11/2009את מכירה כאלה שעברו טיפולים במצח?
יש אחוזי הצלחה גבוהים לדעתך? זה לוקח שנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
נטע19/11/2009אני אהיה חייבת לגלח בין הטיפולים, ובלי לחכות שבוע,לא אוכל ללכת עם קוצים שם, אין איך להסתיר איזור כזה. מה את אומרת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אורית בן יהודה19/11/2009היי)
לאזור המצח המלצתי היא טיפול ע"י SELCTIF PRO , זהו אזור מאוד רגיש העור הדוק לעצם המצח לכן אפילציה באזור זה בעייתית, כאשר את מטופלת באולטרה סאונד ואינך רוצה להסתובב עם קוצים, ניתן להגיע לעיתים קרובות לטיפול בכל פעם שיש צמיחה חדשה אפילו לחמש דקות כך שלא תיגרם לך חוסר נוחות.
ישנם אנשים העוברים טיפול באזור זה בהצלחה.
לגבי משך הטיפול: מאחר ושיער ייתר תלוי בגורמים רבים, הורמונלים תורשתיים ועוד אני לר נוהגת להבטיח בשום שיטה להסרת שיער מספר טיפולים הדבר לא מקצועי. אני כן אומרת לכל מי שמסירה שיער שבהתמדה בטיפול יראה דילול ניכר וכן זמן הטיפול עצמו יתקצר במשך הזמן והמרווח בין הטיפולים יגדל עד לתוצאה המקווה.
דבר חשוב נוסף: לפי הבנתי את מעוניינת להסיר שיער מאזור הקרקפת צמוד לשיער הראש, כדי לחשוף יותר מצח, במידה ומדובר בשיער הראש מחזוריות השיער היא 4 שנים , במקרה כזה ניתן להגיע לתוצאה מהירה יותר בהסרת השיער. כמובן שיש צורך לראותך כדי לקבוע האם זה המקרה.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית, רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)