שלום אורית ומימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אורית ומימי
    שמרית
    17/11/2009

1.האם אתן מכירות נשים הנוטלות גלולות נגד היריון על אף שאין אצלן בעיה הורמונלית מתוך תקווה שזה ישפר את תוצאות הטיפול?
    2. ראיתי באתר של אורית המלצה למשחות לחידוש העור לאחר האפילציה. כמו ויטה מרפן. מהו ייעודן של המשחות האלה? האם זה משחות נגד כוויות? והאם ניתן למרוח אותן על איזור נרחב כמו הבטן והפנים (המקומות בהם אני עושה אפילציה) ללא חשש?
    3. האם גם סלקטיפ פרו יכול לגרום לפיגמנטציה? אני עושה כרגע אפילציה ויש לי כתמים כהים במקומות בהם הוחדרה המחט + שטח לבן שהוא כנראה הפיגמנטציה בגין הטיפול הזה.
    4. הבנתי שגם הסלקטיפ וגם האפילציה, התשלום בגינן הוא לפי יחידות זמן ולא לפי גודל השטח. האם יש אפשרות לציין כאן בגדול (לא חובה לציין מחירים אם אינכן מעוניינות) עבור יחידת זמן נתונה מה יותר יקר הסלקטיף או האפילציה?
    5. האם אפילציה שעושים כאשר אין בעיה הורמונלית, צריכה גם להיות במרווחים של כל שלושה שבועות או שלא חייב?
    6. האם האם הכתמים החומים שנותרו על הפנים וגם הפיגמנטציה יעברו מעצמם? (אמא אומרת שכשהייתי קטנה גם היה לי איזשהו כתם פיגמנטציה קטן אך עם השנים הוא נעלם מעצמו).

סליחה על כל השאלות ומקווה שתוכלו לענות לי עליהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום אורית ומימי

הוספת תגובה

• היי שמרית

מימי שגב
    18/11/2009

היי שימרית אני אחזור יותר מאוחר לפורום ואענה לך על שאולותייך,גם אני וגם אורית עסוקות
    איתך הסליחה,מימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער , פיגמנטציה

אורית בן יהודה
    18/11/2009

1. אין שום תועלת בנטילת גלולות ללא סיבה, הדבר אינו משפר את תוצאות הטיפול.
    2. ויטה מורפן היא משחה אנטיספטית ומחדשת משתמשים בה לכויות קלות שפשופים שריטות לאחר פילינגים אפילציה ועוד, היא תורמת לתחלופה מהירה של התאים, כך שהגלד נושר מהר יותר, את יכולה להשתמש בה ללא חשש.
    3. פיגמנטציה חומה ניתן להבהיר , שטח לבן זה היפו פיגמטציה, לא ניתן לטפל בזה הדבר לא הפיך כנראה שהטיפול נעשה בחום גבוה מידי, סלקטיף פרו בעבודה נכונה לא גורם לפגמנטציה.
    4. מחיר 15 דקות סלקטיף הוא כפעמיים וחצי ממחיר אפילציה לאותו הזמן, אך העבודה מהירה מאוד וניתן להספיק לטפל בפי 3-4 שערות בזמן זה, כך שבסופו של דבר הטיפול בסלקטיף יותר זול.
    3. אפילציה את יכולה לעשות בקצב צמיחת השיער. .
    מאחר והעבודה עם סלקטיף מאפשרת לנקות את השיער במהירות רבה יחסית לאפילציה, יש שתי אפשרויות להגיע כל פעם שהשיער גדל או כל שלושה שבועות לאותו אזור שטופל, אפשר גם לא לתלוש את השיער כאשר עובדים עם סלקטיף , שיער הנמצא בשלב הצמיחה (אנגן) ינשור מעצמו לכן ההגעה לטיפול רצוי שתהיה לאחר שלושה שבועות - זמן מחזוריות צמיחת השיער בפנים, כך מטפלים ביותר שיערות בשלב האנגן.באזורים אחרים קצת יותר- במקרה שלא תולשים.
    6. בכתמים רצוי לטפל בהקדם, כך ההבהרה היא מהירה ,פיגמנטציה כתוצאה מאפילציה לא תמיד
    חולפת לבד מאחר והמחט חודרת לעומק העור .

מקווה שעזרתי, בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית עזרת מאוד

שמרית
    19/11/2009

אני אתקשר לקבוע פגישה כדי שתראי אותי... הכתמים החומים הם ממש נקודות כאלה על פני העור (זה נראה כאילו היה לי אקנה בעבר למרות שלא היה). בכל מקרה,, "אין טוב ממראה עיניים" אז אנחנו נתראה בקרוב.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

ללא שם
    20/11/2009

אורית היקרה....
    מה קורה עם השיער בפנים לא יינשור??? ומה לגבי גבר שרוצה לעשות סלקטיב האם גם לו כדאי להשאיר את השערות בפנים אחרי הטיפול ולהזמין אותו לאחר 3 שבועות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    20/11/2009

היי:) לרוב, מוציאים את השערה לאחר הטיפול במקרים בהם השיער פלומתי ולא בולט מידי נותנים לשיער לנשור מעצמו.
    אצל גברים השיער עבה ובולט כן שולפים את השיער כדי שמור על מראה אסטתי.
    בברכה,
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו