ישיבה במחשב ופיגמנטציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ישיבה במחשב ופיגמנטציה
    גלית
    18/11/2009

שלום!
    ברצוני לברר משהו:
    הקוסמטיקאית שלי נתנה לי תכשירי הבהרה שהשפיעו מצויין
    המוצרים הם של רונליזה (אולי שמעת עליהם). הפנים שלי ממש היו לבנות בתחילת השימוש
    ואפילו הייתי יכולה להסתובב בלי מייק אפ אך בהדרגה זה חזר קצת, לא כמו שהיה אבל הייתה נסיגה של השפעת החומר.
    אני משתמשת בקרם הגנה 50 spf של "אוונט" והטענה שלה היא שפה הבעייה מיכוון שההגנה הגבוהה יש בה סיליקונים והם חוסמים את העור והישיבה מול המחשב גם כן מוסיפה לפיגמנטציה. האם זה הגיוני? בנוסף היא ממליצה לי לקנות את הקרם הגנה של רונליזה 20 spf והיא טוענת שזה מספיק לי. מה את יכולה לייעץ לי כדי שיעזור לי, אני כבר אובדת עצות, קונה המון תכשירים שמשפיעים ואחר כך יש נסיגה וכמובן אני שומרת מהשמש.

אודה מאוד אם תוכלו להדריך אותי
    תודה רבה! גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ישיבה במחשב ופיגמנטציה

הוספת תגובה

• בדיוק מה שרציתי לשאול

חן
    18/11/2009

שמעתי שיש ממסכי מחשב רגילים קרינת אולטרא סגולית
    וכי במסכי lcd אין קרינה או שהיא פחותה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוייק

אורית בן יהודה
    18/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ישיבה במחשב ופיגמנטציה

אורית בן יהודה
    18/11/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אני מכירה את המוצרים של רונה ליזה, אם המשכת להשתמש בהם והם חדלו להשפיע יש צורך לשנות או להוסיף תכשיר.
    אין בעיה בקרם ההגנה שלך אולי לא הקפדת למרוח אותו בתדירות מספקת.
    ישיבה מול מסכי מחשב מיושנים אכן חושפת אותך לקרינת UV וכך גם נורות נאון, מאחר ומבלים במקומות העבודה זמן רב הקרינה מצטברת ואכן עלולה לגרום לפיגמנטציה, במסכי המחשב החדישים אין קרינת UV , בארה"ב יש קרם הגנה מיוחד למשרד , אצלינו אין מספיק מודעות.
    גם תכשיר ההגנה של רונה ליזה 20SPF הוא טוב, יש למרוח אותו כל שעתיים בחשיפה לשמש וגם במשרד לעיתים יותר רחוקות אך יש לחדש את המריחה. גם תכשיר של 50 SPF יש לחדש בתדירות זו.
    טיפול מומלץ להבהרת כתמי עור : פוטורגובינשיין בטכנולוגיית אלוס, ניתן לשלב את הטיפול עם תכשירי הבהרה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו