עור שמן עם קומדונים ומראה לא אחיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור שמן עם קומדונים ומראה לא אחיד
    חלי
    19/11/2009

בת 29

עורי שמן עם קומדונים מבריק ולעיתים מעט יבש אני בהירת עור.

מטפלת אצל קוסמטיקאית בקביעות וגם שומרת על הגיינה מסכה לחות וכו'.

בעבר סבלתי מאקנה לכך גלולות אסטל עזרו מאד. ברגע שמפסיקה הפצעים חוזרים.

למרות זאת מצב העור שלי לא טוב ונראה כקליפת תפוז.

ישנם נקבוביות פעורות והשחורים מהר שבים לאחר טיפול.

ותמיד צריכה לשים מייק אפ בעיקר בקייץ.

מאד מסתכל ומעציב אותי שאני לא יכולה להנות מהעור שלי.

למה גם אחרי טיפול יסודי אצל קוסמטיקאית העור נראה לא אחיד?

האם יש משחה קרם טיפול קוסמטי רפואי שניתם לכרוש בבית מרקחת האם לגשת לרופא עור

שניתן לעשות כך לא ייפגע העור יהיה אדום ייתקלף צלקות?

בסה"כ אני רוצה ללכת לעבודה ולהראות בין אנשים בלי שיראו שעשיתי טיפול.

ומראהו יהיה אחיד חלק ולא חטטי כמו תפוז.

אודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עור שמן עם קומדונים ומראה לא אחיד

אורית בן יהודה
    21/11/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    מסיכה ולחות אינם מספיקים לטיפול בעור המפריש סבום (שומן) רב. אני ממליצה לך להשתמש בקרם חומצה גליקולית של מיריים קייסר MGP ,הקרם בעל PH 3 ומאוד חדיר לעור , את החומצה הגליקולית יש למרוח כל לילה היא מפחיתה בצורה משמעותית את הפרשת הסבון הגורמת לקומודונים (נקודות שחורות וכן משפרת משמעותית את מרקם העור. בשעות היום אני ממליצה לך להשתמש בקרם הגנה לעור שמן של חווה זינגבויים התכשיר אינו קומודוגני (גורם להפרשת סבום) יש למרוח את קרם ההגנה לעיתים קרובות בחשיפה לשמש כל שעתיים עד רדת החשיכה גם בימים גשומים ומעוננים .
    לתוספת לחות את יכולה למרוח סרום חומצה הילהרונית התורמת תורמת לשמירת הלחות בעור ואינה קומודוגנית. שימוש עקבי יחד עם ביקור אצל הקוסמטיקאית לניקוז הנקודות השחורות תפחית במשך הזמן את כמות השומן שעורך מפריש ותשפר את מרקמו. כשהעור ישתפר אני ממליצה לך לעבור סדרת טיפולים בטכנולוגיית אלוס עי"י מכשיר E STYLE, המילה elos היא ראשי תיבות של: Electro Optical Synergy
    שילוב מיוחד של אנרגיית האור ואנרגיית רדיו-חשמלית,טכנולוגיה בטוחה ויעילה זמן היעילה ביותר.
    טיפול בטכנולוגיה בטוחה זו תאפשר לך להמשיך את שגרת יומך , הטיפול גורם לשגשוג של קולגן ואלסטין חדש בעומק הדרמיס הרקמה החדשה נבנית סביב הנקבוביות המורחבות וגורמת לכיווצם.
    הטיפולים אינם גורמים לאודם וקילוף ויעילים מאוד.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו