מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיעור יתר בפניםנופר21/11/2009
שלום אורית,
אני פונה אלייך כדי לקבל עזרה לגבי שיעור יתר בפנים...
המצב הוא כזה: חברה שלי בת 20. היה לה שיער בפנים אך לאחר הפסקת שימוש בגלולות המצב ממש החמיר אצלה וכרגע: יש הרבה שיער בלחיים, בסנטר, מתחת לסנטר (גם בצאוור), פאות, שפם, בין הלחיים לסנטר, מסביב לפה... היא מבהירה את השיער כל שבועיים!! זה מאוד מתסכל אותה והיא רוצה לעשות הסרת שיער בפנים לצמיתות.. היא רוצה לקבל אבחון ויעוץ מקצועי אך לא יודעת לאן לפנות.
1. באיזה שיטה את ממליצה? אולי שילוב של 2 שיטות? (יש מצב לבעיה הורמונאלית היא תעשה השבוע בדיקת דם כדי לברר את העניין!)..
2. עוד בעיה קטנה אנחנו גרות בעפולה.. ככה שאני אבקש ממך המלצה לקוסמטיקאית טובה ומקצועית המשתמשת בשיטה שתמליצי לנו הפועלת בצפון...
3. הבנתי שאינפרה אדום גורם בעתיד לשיעור יתר בפנים כי הוא מעורר עוד זקיקי שערות או משהו בסגנון? זה נכון? אז אינפרה אדום לא מומלץ? כי יש הרבה שממליצות ועובדות עם השיטה... ואני לא רוצה שהיא תעשה הסרת שיער כאילו לצמיתות ועוד כמה שנים יגדל לה בחזרה... היא צריכה לעשות את זה פעם אחת כמה טיפולים שזה יקח וזהו... לא לחזור על הפעולה בעוד כמה שנים...
4. העור שלה עם פיגמנטציה.. מתחת לעיניים נקודות חומות... אז השיטה שתמליצי לנו לא תעשה לה עוד כתמי פגמנטציה באזור המטופל?
5. היא לקחה בעבר ראקוטן נגד אקנה במשך 8 חודשים... (סתם תיאור מצב.. אני לא יודעת אם יש קשר/השפעה)
6. סתם שאלה לא קשורה לעניין: מה זה P.M.E?
אודה לך מאוד על תשובתך :)
תודה רבה לך!
מחכה לתשובותייך!
נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעור יתר,נופר
מימי שגב22/11/2009היי נופר,ראשית מומלץ לעבור את כל הבדיקות ההורמונאליות המומלצות,כדאי לבקר אצל אנדוקרינולוג ולאחר קבלת תוצאות הבדיקות בהנחה שהכל תקין ושערות פנייך שחורות אפשר יהיה להתחיל טיפולי לייזר ולשלב בהמשך את הסלקטיפ פרו,לגבי פיגמנטציה קיימים היום לייזרים להסרת שיער מתקדמים מאוד מבחינת הטכנולגיה שבטוחים לשימוש ואינם גורמים להופעת כתמים,צרי איתי קשר במייל האישי ואמליץ לך על מקום מקצוע קרוב לביתך,לשאלתך p.m.e זאת תעודה שקוסמטיקאיות מקבלות לאחר שהן עוברות קורס מתקדם בדרמטולוגיה ופילינגים רפואיים,בנוסף יכולות אותן קוסמטיקאיות לעבוד עם רופאים.
תודה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)