שיעור יתר בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר בפנים
    נופר
    21/11/2009

שלום אורית,

אני פונה אלייך כדי לקבל עזרה לגבי שיעור יתר בפנים...

המצב הוא כזה: חברה שלי בת 20. היה לה שיער בפנים אך לאחר הפסקת שימוש בגלולות המצב ממש החמיר אצלה וכרגע: יש הרבה שיער בלחיים, בסנטר, מתחת לסנטר (גם בצאוור), פאות, שפם, בין הלחיים לסנטר, מסביב לפה... היא מבהירה את השיער כל שבועיים!! זה מאוד מתסכל אותה והיא רוצה לעשות הסרת שיער בפנים לצמיתות.. היא רוצה לקבל אבחון ויעוץ מקצועי אך לא יודעת לאן לפנות.

1. באיזה שיטה את ממליצה? אולי שילוב של 2 שיטות? (יש מצב לבעיה הורמונאלית היא תעשה השבוע בדיקת דם כדי לברר את העניין!)..

2. עוד בעיה קטנה אנחנו גרות בעפולה.. ככה שאני אבקש ממך המלצה לקוסמטיקאית טובה ומקצועית המשתמשת בשיטה שתמליצי לנו הפועלת בצפון...

3. הבנתי שאינפרה אדום גורם בעתיד לשיעור יתר בפנים כי הוא מעורר עוד זקיקי שערות או משהו בסגנון? זה נכון? אז אינפרה אדום לא מומלץ? כי יש הרבה שממליצות ועובדות עם השיטה... ואני לא רוצה שהיא תעשה הסרת שיער כאילו לצמיתות ועוד כמה שנים יגדל לה בחזרה... היא צריכה לעשות את זה פעם אחת כמה טיפולים שזה יקח וזהו... לא לחזור על הפעולה בעוד כמה שנים...

4. העור שלה עם פיגמנטציה.. מתחת לעיניים נקודות חומות... אז השיטה שתמליצי לנו לא תעשה לה עוד כתמי פגמנטציה באזור המטופל?

5. היא לקחה בעבר ראקוטן נגד אקנה במשך 8 חודשים... (סתם תיאור מצב.. אני לא יודעת אם יש קשר/השפעה)

6. סתם שאלה לא קשורה לעניין: מה זה P.M.E?

אודה לך מאוד על תשובתך :)
    תודה רבה לך!
    מחכה לתשובותייך!

נופר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר בפנים

הוספת תגובה

• שיעור יתר,נופר

מימי שגב
    22/11/2009

היי נופר,ראשית מומלץ לעבור את כל הבדיקות ההורמונאליות המומלצות,כדאי לבקר אצל אנדוקרינולוג ולאחר קבלת תוצאות הבדיקות בהנחה שהכל תקין ושערות פנייך שחורות אפשר יהיה להתחיל טיפולי לייזר ולשלב בהמשך את הסלקטיפ פרו,לגבי פיגמנטציה קיימים היום לייזרים להסרת שיער מתקדמים מאוד מבחינת הטכנולגיה שבטוחים לשימוש ואינם גורמים להופעת כתמים,צרי איתי קשר במייל האישי ואמליץ לך על מקום מקצוע קרוב לביתך,לשאלתך p.m.e זאת תעודה שקוסמטיקאיות מקבלות לאחר שהן עוברות קורס מתקדם בדרמטולוגיה ופילינגים רפואיים,בנוסף יכולות אותן קוסמטיקאיות לעבוד עם רופאים.

תודה מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו