ניקוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקוי
    שיר
    21/11/2009

שלום,
    אני בת 28 ,10 שנים לא עברתי טיפול אצל קוסמטיקאית משתי סיבות
    האחת טראומה מקוסמטיקאית שעשתה לי שמות בפנים כשלאחר האלצתי לקחת אנטיביוטיקה לעור
    ושנית לקחתי בשנים האחרונות פעמיים רקוטן שהוציאו לי את השחורים.
    כעת 3 שנים אחרי ויש לי מעט שחורים שברצוני לנקות.
    האם הדרך היחידה היא קוסמטיקאית?
    כיצד ניתן להמנע מסימנים בפנים לאחר טיפול?
    דבר נוסף האם כדאי להשתמש בג'ל גרגרים לניקוי העור?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניקוי

הוספת תגובה

• ניקוי פנים,שיר

מימי שגב
    22/11/2009

היי שיר,חבל שחיכית 10 שניםולא טיפלת בפנייך במיוחד שלפי תאורייך את מאוד זקוקה לכך,הדרך היחידה היא אכן לגשת לקוסמטיקאית מקצועית שתקבלי עליה המלצות כמובן,מאחר וכנראה לא עברת טיפול מקצועי ועברו כבר עשר שנים מהפעם האחרונה קיימים כיום חומרים מרגיעים שבטוחני שהקוסמטיקאית אליה תגשי תטפל כמו שצריך וכן הדרך היחידה לנקז קומדונים מנקבוביות העור היא לחמם את עור הפנים ולהטפיח היטב וע"י כך הקוסמטיקאית יכולה לשחרר את השחורים.
    לגבי פילינג גרגרים אני באמת ממליצה לך לעבור איבחון מחדש ,טיפול ושימוש נכון במוצרים אשר יתאימו לעורך.
    תודה מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי

חן
    24/11/2009

היי
    הניקוי האמיתי מתחיל מבפנים, לדעתי. ניקוי חיצוני של השחורים זה רק שלב קטן וברוב המקרים השחורים והפצעונים חוזרים להישנות.
    ניקוי פנימי הכוונה לניקוי רעלים מהגוף בעזרת צומות על בסיס של מים ו\או על בסיס של מיצים ירוקים כגון עשב חיטה, שעורה וכו' וירקות. הצומות לא מתאימים לכל אחד ובכל שלב . זה בעצם מאפשר למערכת העיכול לנוח , שבעצם מערכות רבות שקשורות למערכת זו גם כן נחות וזה מאיץ את זירוז ריפוי הגוף ואת פעילותו של הכבד שמשפיע על הוצאת רעלנים מהגוף. בכך הגוף בעצם מנקה את עצמו ומזרז תהליכי ריפוי ומשפר ביצועי האיברים כגון הלב, הכבד וכו'. אני קראתי את זה איפשהו ושאלתי גם נטרופתים . לעניות דעתי זה מאוד הגיוני ואני גם קראתי על מחקר שעשו צומות לחולי לב על בסיס של רק מים ל10 ימים אך תחת פיקוח רפואי , אסור לעשות ימים רבים לבד כי יש לבדוק את מד הדופק וכו'. מקוווה שתרמתי משהו לפורום. אשמח לתגובות מהמנהלות, אם הן מצדדות בזה מכירות וכו'..
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניקוי הגוף מרעלים

אורית בן יהודה
    26/11/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    אין ספק שעור הפנים ובראיתינו בכלל מושפעת מתזונה לטוב לרע כמו כן מצבים נפשיים משפעים על מצב עורנו ברווחה נפשית העור נראה חי ובריא יותר ולמצבי לחף או דיכאון תהייה השפעה שלילית על מראה העור זאת בשל הקשר הישיר בין מצבי לחץ להפרשת הורמונים, כמו כן הרבה ממקרי האקנה מושפעים לרעה ממצבי גם לחץ גם לחץ חיובי כמו לימודים ובחינות.
    לכן כפי שכתבת צום וניקוי רעלים לא מתאים לכל אחד ובכל שלב הדבר יכול לעזור למי שזקוק לכך ואך ורק תחת פיקוח רפואי! חשוב לזכור שמלבד רעלים המזיקים לנו ,למערכת האנדרוקרינית (המערכת ההורמונלית) יש חלק משמעותי ביצירת נקודות שחורות ואקנה.
    בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבון טבעי

abys
    28/11/2009

מצאתי באחד האתרים סבון טבעי לשימוש.
    לא תרופות, לא משחות, לא קרמים.
    אם את מעונינת, אפנה אותך לאתר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו