מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהסיגל25/11/2009
שלום רב.
אני מטופלת אצל קוסמטיקאית כבר שנתיים וחצי עקב אקנה בעור, המצב השתפר אבל עדיין
ישנם שחורים ,פצעונים וצלקות שנשארו כתוצאה מהטיפול.
הדבר שמפריע לי הוא כשלאחר שפצעון עובר נשאר לי אדום ולפעמים גם צלקת.
הסימנים האדומים נשארים לי גם אחרי שאני עושה פילינגים ולפעמים שחם לי אני נהיית
אדומה (בלחיים) ואפשר לראות איפה כל פצעון היה .
אני הולכת לטיפול אצל קוסמטיקאית כל חודש לניקוי פנים ופילינג ולפעמים עושה פעמיים בחודש פילנג , אבל עדיין הסימנים לא עוברים מספיק מהר .
הפילינג שהקוסמטיקאית עושה לי הוא טוב כי העור שלי מתקלף אבל עדיין המצב משתפר איטי מידיי.
אני עושה מסכות של לארוקס ומשתמשת בקרמים של און מכבים וגם פעם בחודש פוטורגו'ביניישן .
מה אני יכולה לעשות או להשתמש כדי להאיץ את התהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
אורית בן יהודה26/11/2009היי ברוכה הבאה לפורום:)
נראה שאת עושה קצת יותר מידי ...כתוצאה מכך שכבת העור העליונה מגורה ודקה ואת מאדימה בקלות כתוצאה ממזג אויר חם.
פילינג הגורם לקילוף משמעותי פעמיים בחודש ובנוסף פוטורג'בינשיין פעם בחודש זה יותר מידי.
חשוב יותר להשתמש בחומרים פעילים כגון חומצה גליקולית או לקטית במקרה והעור היפרמי - עור העשיר בכלי דם המאדים בקלות. חשוב להשתמש בחומרים אלו בשעות הלילה ולא להעמיס חומרי לחות עשירים מידי העלולים להיות קומודוגנים- גורמים לעור ליצר סבום בצורה מוגברת וכתוצאה מכך העור מתמלא בנקודות שחורות, כך תמנעי התפרצות של פצעים המותירים על עורך סימנים.בשעות היות ממולץ למרוח סרום אסטר ויטמין C , אנטי דלקטי מבהיר ועוזר לעור להתמודד עם נזקי השמש מעליו חשוב שתמרחי קרם הגנה על בסיס מיים ותחדשי את המריחה במשך היום.
ניתן לעבור פילינגים אצל הקוסמטיקאית, ישנם פילינגים העושים עבודה של המסה וריפוי ללא קילוף ניכר התורמים לשיפור העור.
פוטורג'ובינשיין תורם לחידוש העור ,ישנם טכנולוגיות מתקדמות שלא פוגעות באפדרמיס(השכבה העליונה) אלה מנצלות מאט אנרגיית אור יחד עם גלי רדיו וגורמות לחידוש העור מהשכבות העמוקות יותר כך אין פגיעה בעור העליון ויש שיפור יפה במרקם העור מבלי להופכו לרגיש מידי.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבעייתך
יעלי26/11/2009גם לי הייתה אותה בעיה זה קשור לפנים הגוף ולא החוץ את צריכה לנקות את גופך מבפנים ואז הכל יתנקה וגם אקנה לא ייצא לך ממליצה לך על שתיית אבקת עשב שעורה (מבית טבע) ולשתות לפחות 2 ליטר מים ביום אם תשתי יותר עדיף מקווה שיצליח לך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבעייתך
אורית בן יהודה26/11/2009היי:)יכול לעזור לא בכל מקרה , ראי תשובתי על ניקוי הגוף מרעלים.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)