הסרת נמשים-אפשרי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת נמשים-אפשרי?
    מעיין
    26/11/2009

שלום

יש לי המון אבל המון נשמים בעקרון אני לא גינגית אבל עקב חשיפה לשמש וכווית מהשמש יצאו לי הרבה נמשים,בידיים,ברגליים,ובגב,יש אזורים שגם נכוותי בהם אבל לא יצאו הנמשים ואלו בשאר האיזורים שציינתי כן הופיעו,השאלה האם ניתן להעלים אותם לחלוטין?
    זה מאוד מכוער לדעתי,והיתי שמחה לדעת איזה טיפול מומלץ?
    האם יש אולי משחה כלשהי המסירה וכדומה?
    היתי רוצה לחזור להיות חלקה מנמשים-אשמל לדעת על כל דרך אפשרית
    אני רק רוצה לציין שכנראה זה מחשיפה לשמש,ופעמיים נכוותי בגיל צעיר ולאחרונה לכן גם מה הפתרון שהמומלץ כדי שאוכל לכת לים ושהנמשים לא יופיעו לאחר מכן?

אשמח לקבלת תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת נמשים-אפשרי?

הוספת תגובה

• הסרת נמשים

מימי שגב
    27/11/2009

שלום לך,האזורים בהם נכווית,תצייני היכן וממה,כיום ניתן לשפר עד כדי העלמה נמשים שנוצרו כתוצאה מחשיפה לשמש בעיקר ע"י שימוש בטכנולוגיות אסטתיות מתקדמות שנמצאות במכונים
    מתקדמים שהטיפולים מתבצעים ע"י קוסמטיקאיות רפואיות.
    כיום יש טכנולוגיה שנקראת "אלוס" הטיפול נעשה במכשיר הנקרא E STYLE הטיפול נעשה בסדרה אחת ל לחודש ומטפל בשכבת הדרמיס השטחית ובאפידרמיס,הטיפול מתבצע ע"י מכשיר שמשולבים
    שמשולבים בו שני סוגי אנרגיות והוא גורם להבהרת נגעי פיגמנטציה,נמשים,כתמי גיל,נזקי שמש ,הבהרת כלי דם,החלקת מרקם העור(קמטוטיםׂ),עור מחוספס מנזקי שמש,נקבוביות גדולות ועוד),שטיפול זה יכול להתאים לך מאחר וטכנולוגיית אלוס מטפלת בפיגמנטים היוצרים את הנמשים גם בשכבת העור החיצונית והן בעומק העור פוגעת בטירוינז שבמלנוציטים חומר המוצא למלנין - חומר שגורם לנמשים וכתמים ולצבע העור בשילוב שימוש עקבי בקרם הגנה משמש התוצאה יפה מאוד בעור מנומש.

מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו