מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אדמומיותניקול29/11/2009
אני בת 32 ויש לי עור מעורב הנוטה לאדמומיות
איך עלי לטפל בעור ואיזה תכשירים טובים לעור כמו שלי?
המליצו לי לא להשתמש במסכות קילוף וכו...
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אדמומיות
אורית בן יהודה30/11/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
הדבר החשוב ביותר לעור אדומומי הוא הימנעות משמש ,סאונות מקלחות חמות מידי, פילינג גרגירים עישון ושתיה חריפה, כל אלו גורמים לאדמומיות להחריף עם השנים.
חשוב להשתמש בסבון טוב , מומלץ מאוד הסבון של חברת ביופור המכיל חומצה גליקולית וסליצילית ושמן עץ התה, מנקה ביסודיות ללא גירוי העור מתאים גם לעור כמו שלך.
לאנה לוטן יש קרם בשם ברבדוס המתאים לעור שמן/מעורב ואדמומי,
מומלצת מסיכה מכווצת ומרגיעה המותאמת לעור מעורב, יש כזו להרבה חברות והחשוב מכל מריחה של
קרם הגנה המתואם לעור שמן / מעורב בכל חשיפה לשמש.
כדי לטפל בהאדממיות הקיימת, ניתן בנוסף לעבור טיפולי פוטוגר'ובינשיין התורמים לחידוש העור ומצמצמים בצורה ניכרת את האדמומיות ע"י הקרשה של נימי הדם - קוופרוז.
בברכה,
אורית בן יהודה , קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)