ראטין A

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ראטין A
    parent
    01/12/2009

אני בת 32. שמעתי מרופאי עור מובילים בתחומם שבגיל שלי רצוי להתחיל להשתמש באופן קבוע בראטין A לעיכוב הזדקנות העור. לעומת זאת הקוסמטיקאית שלי שהיא רפואית ממש סולדת מן החומר וטוענת שהעור מתמכר אליו וכל עוד אני משתמשת בו העור ייראה נהדר וברגע שאפסיק העור ייראה גרוע מכפי שהיה נראה ללא הייתי משתמשת. בכל זאת קניתי את המשחה בריכוז של 0.05% שרופא עור נתן לי וזאת בעקבות שהעור שלי כבר מכיא משחות מסוג זה בגלל פיגמנטציות הריון למינהן.
    אשמח לשמוע את שעתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ראטין A

הוספת תגובה

• ראטין A/ רטינול

אורית בן יהודה
    01/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    רטין A הוא חומר טוב לעיכוב הזדקנות העור , אם כי אני לא ממליצה להתשמש בו באופן קבוע מאחר והוא גורם לרגישות של העור ולריבוי כלי דם בפנים - קופרוז בשימוש ממושך.
    ישנם כיום תכשרים נהדרים על בסיס חומצות שבשילוב עם חומרים המכילים רטינול שהוא נגזרת של רטין A ואינו גורם לקופרוז מביא לתוצאות נהדרות בעיקוב תהליכי הזדקנות , יש לזכור העור מתרגל לרטינואידים (רטין A , רטינול) לכן חשוב לשלבו יחד עם חומרים קרטוליטים - תכשירים המכילים חומצות כפעמיים שלוש בשבוע.(את הרטינול פעמיים שלוש)
    חשוב להוסיף לטיפול נוגדי חימצון בשעות היום וחומצה הילהרונית , גם להם חלק חשוב בעיקוב תהליכי הזדקנות שיפור ומיצוק העור ,הרטינואדים גורמים לשגשוג ותיקון קולגן ואלסטין בדרמיס, ננוגדי החימצון מתקנים נזקים של רדיקלים חופשיים והחומצה ההילהרונית היא חלק חשוב בטיפול מאחר וכמו הקולגן והאלסטין גם כמותה יורדת עם הגיל.
    יש להבין את תהליכי ההזדקנות , לדעתאלו חומריפ כמותם יורדת בעור עם התקדמות הגיל עם ולהתאים טיפול משולב כדי להשיג תוצאה מקסימאלית, יש לציין שכיום תכשירים רבים נבדקו קלינית ושלוב מתאים בהחלט תורם למיצוק העור ושיפורו.
    החשוב ביותר הוא להקפיד על מריחת קרם הגנה משמש מספר פעמים ביום.
    בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו