מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיערות חודרניות.נטלי01/12/2009
היי.
בכל פעם שאני מסירה שיער, השערות צומחות לי מתחת לעור ויוצרות פצעונים.
עברתי כמה טיפולים של הסרת שיער לצמיתות, אך עם תוצאות מבהילות(הופיעו לי כמויות של פצעונים שעברו רק לאחר שלושה חודשים), לכן החלטתי להפסיק עם הטיפולים.
לעולם לא הלכתי לקוסמטיקאית שתסיר לי שיער באמצעות שעווה, בעבר תמיד הייתי מסירה בעצמי. יכול להיות שאם הייתי נגשת לקוסמטיקאית הבעיה הייתה נפטרת?, האם הסרת שיער בשעווה ע"י קוסמטיקאית יכולה למנוע את הופעת הפצעונים?
תודה רבה על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיערות חודרניות.
אורית בן יהודה02/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום
הסרת שיער עי" קרן אור IPL/לייזר פותרת את בעיית הפוליקוליטוס - דלקת זקיק השערה,נשאלת השאלה האם הגילוח נעשה בסכין חד פעמית? והאם כל השיער נשר כשבועיים לאחר הטיפול? כך זה צריך להיות כשהתהליך מבוצע ביסודיות ובמקצועיות, במקרים כזה לא אמורים להיות פצעונים שמקורם בזקיק השערה משום שהשיער נושר ומדלל מטיפול לטיפול.
כמי שסובלת מדלקתת זקיק השיערה , גם הסרת שיער בשעווה עלולה לגרום לך לפצעונים, רצוי שתנסי על אזור קטן ותרכשי תכשיר בשם "פוליסן" המונע ומטפל בתופעה - גם בשערות חודרניות גם ללא קשר לטיפולים.
יתכן ותהליך הסרת השיער שעברת לא התבצע במקצועיות, אפשרות נוספת ונדירה מאוד היא רגישות לקרני אור, במקרה זה יש אדמומיות מציקה ומגרדת בזקיקי השיער שטופלו, אך התופעה חולפת לאחר שבוע מקסימום ואם טיפול מתאים תוך יום יומיים- שוב, תופעה נדירה.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)