שיערות חודרניות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיערות חודרניות.
    נטלי
    01/12/2009

היי.
    בכל פעם שאני מסירה שיער, השערות צומחות לי מתחת לעור ויוצרות פצעונים.
    עברתי כמה טיפולים של הסרת שיער לצמיתות, אך עם תוצאות מבהילות(הופיעו לי כמויות של פצעונים שעברו רק לאחר שלושה חודשים), לכן החלטתי להפסיק עם הטיפולים.

לעולם לא הלכתי לקוסמטיקאית שתסיר לי שיער באמצעות שעווה, בעבר תמיד הייתי מסירה בעצמי. יכול להיות שאם הייתי נגשת לקוסמטיקאית הבעיה הייתה נפטרת?, האם הסרת שיער בשעווה ע"י קוסמטיקאית יכולה למנוע את הופעת הפצעונים?

תודה רבה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיערות חודרניות.

הוספת תגובה

• שיערות חודרניות.

אורית בן יהודה
    02/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום
    הסרת שיער עי" קרן אור IPL/לייזר פותרת את בעיית הפוליקוליטוס - דלקת זקיק השערה,נשאלת השאלה האם הגילוח נעשה בסכין חד פעמית? והאם כל השיער נשר כשבועיים לאחר הטיפול? כך זה צריך להיות כשהתהליך מבוצע ביסודיות ובמקצועיות, במקרים כזה לא אמורים להיות פצעונים שמקורם בזקיק השערה משום שהשיער נושר ומדלל מטיפול לטיפול.
    כמי שסובלת מדלקתת זקיק השיערה , גם הסרת שיער בשעווה עלולה לגרום לך לפצעונים, רצוי שתנסי על אזור קטן ותרכשי תכשיר בשם "פוליסן" המונע ומטפל בתופעה - גם בשערות חודרניות גם ללא קשר לטיפולים.
    יתכן ותהליך הסרת השיער שעברת לא התבצע במקצועיות, אפשרות נוספת ונדירה מאוד היא רגישות לקרני אור, במקרה זה יש אדמומיות מציקה ומגרדת בזקיקי השיער שטופלו, אך התופעה חולפת לאחר שבוע מקסימום ואם טיפול מתאים תוך יום יומיים- שוב, תופעה נדירה.

בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו