NG clinic

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• NG clinic
    קארין
    03/12/2009

שמעתי על המשחה NG clinic שקוסמטיקאית מורחת לאחר הוצאת שיער מהשורשלעיכוב הצמיחה,האם זה יעיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    NG clinic

הוספת תגובה

• NG clinic

אורית בן יהודה
    03/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    משחות לעיקוב צמיחת השיער היו כבר לפני שנים כמו ליידי 2000 וכמו שצצו כך הם נעלמו.
    חשוב לציין שברפואה יש קרם הנקרא וניקה במרשם רופא המעקב את צמיחת השיער תכשיר זה נבדק ואכן מעקב את הצמיחה - לא גורם להסרת שיער.
    NG clinic זה מוצר קוסמטי שנכנס לאחרונה לשוק , אין מספיק נסיון עם התכשיר לדעתי מי שמעוניינת לטפל בשיער ייתר (לעקב צמיחה) באמצעות תכשיר מריחה כדי שתפנה לרופא עור לקבל
    מרשם לוניקה - יותר אמין עם נסיון ארוך- וניקה יצאה לשוק כמשחה רפואית לעיקוב צמיחה לאחר ששימוש בחומרים הפעילים בה למטרות רפואיות אחרות הראה עיקוב צמיחת השיער וכמו במקרים רבים ברפואה , הדבר יושם לשימוש אסטתי - במרשם רופא בלבד.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם את מעוניינת

יעלי
    08/12/2009

רכשתי את הווניקה היא עולה 200 ש"ח והשתמשתי בה פעמיים אם את מעוניינת לקנות אותה אז תרשמי לי בפורום תשובה ואמכור לך ב 160 ש"ח ביי
    נ.ב אני לא מעוניינת במשחה כי אני לא מתמידה במריחה ותמיד שוכחת אז חבל לי שתהיה פה ניסיתי להחזירה בסופר פארם אך אין החזרים אחרי קנייה וזה לפני שפתחתי אז אם תרצי ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו