מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור שמן/מעורב עם צלקותאור05/12/2009
שבת שלום,
אני בן 22
1.הייתי רוצה לשמוע על טיפולים/משחות וכו' שיכולים לעזור לטיפול בעור שמן.
עיקר הבעיה היא הנקבוביות הרחבות באזור הלחיים והמצב הלא נעים שיש לי הרבה שחורים.
2. אני סובל מפצעים אדומים אחרי הגילוח באזור הצוואר כל הזמן. בעבר טופלתי על ידי רופא עור במשחות עם סטרואידים כמו בטאקורטן וכו', הבעיה ששימוש לאורך זמן משנה את מרקם העור.
כרגע אני לא משתמש בכלום וכל הזמן יש לי פעמים אדומים שחלקם גם מתפתחים לפצעונים ומזדהמים.
אני מתגלח כל יום (בגלל העבודה וכו') עם ג'ל גילוח לעור רגיש והמצב אותו הדבר.
מה עושים? יש משחות או משהו?
3. סבלתי מאקנה בגיל ההתבגרות ונטלתי רואקוטן לפני שנים.
הבעיה שנשארו לי צלקות בעור, שקעים קטנים וגם כתמים.
זה מאוד מדכא ומעניין אותי לדעת אם קיים טיפול אצל קוסמטיקאית שניתן לשפר את המצב-
לשטח את העור או כל פעולה אחרת שתחליק את העור ותיפה אותו.
ניסיתי להשתמש ברטין A, אבל אמרו לי את אותו הדבר שברגע שמופסק את הטיפול העור יותר בעייתי.
יש לי נסיון עם מוצרי קוסמטיקה החל מהזולים ביותר וכלה ביקרים ביותר, ואף פעם לא ראיתי שנוי משמעותי.
אני משתמש כל יום בסבון פנים ועושה פילינג פעם/פעמיים בשבוע.
שאלות לא קלות ואני יודע שאין פתרון קסמים לכל החגיגה, אני רוצה להשקיע ומוכן להשקיע גם זמן וכסף, אבל אני חייב לדעת למה ולמי.
תודה מראש.
אור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורית- נכנסתי לאתר שלך
אור05/12/2009ורציתי לדעת עם המכשיר שאתם מטפלים בו ELOS או הפילינג יהלום יכולים להשיג את המטרה ולחדש את העור?
זה מצב בעייתי שמוריד מאוד את הביטחון, ואני שעיקר עבודתי זה לעבוד מול אנשים ולהראות הכי יצוגי שאפשר מרגיש המון פעמים חוסר ביטחון בגלל זה, מאוד מתבייש בזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטכנולוגיית אלוס לשיפור מרקם העור
אורית בן יהודה06/12/2009היי")ברווך הבא לפורום.
יש הרבה תכשירים בתחום הקוסמטיקה הרפואית שישפרו את מצב הפרשת החלב בעור כמו שלך הסובל מאקנה עם הרבה פחות גירוי מתכשירים רפואיים הנותנים בשילוב ניקוז הנקודות השחורות וטיפול תומך לאקנה תוצאות נהדרות.
עברת רבות בנסיון למגר את מחלת האקנה, כיום ישנו מכשור מתקדם החל מפוטותרפיה - אור כחול
טיפול הגורם לפעולה פוטוטוקסידית בחיידק הגורם למחלת האקנה P. ACNE ומונע התפרציות עתדיות בשילוב ועם תכשירים חדירים לעור וניקוז השומן העודף ניתן בהחלט להגיע לתוצאות יפות במיגור המחלה , זה השלב הראשון והחשוב מכל כדי למנוע הצטלקיות עתידיות.
בשלב מאוחר יותר או במקביל תלוי במצב העור ניתן לשלב טיפול בטכנולוגיית אלוס העובדת במקביל עם שני סוגי אנרגיה, אנרגיה אופטית ואנרגיית גלי רדיו כשאחת מעצימה את השניה עם מינמום פגיעה בעור החיצוני,. הטיפול משפר בצורה דרמטית פוסט אקנה כתמים וחוסר אחידות בעור, כמו כן גורם לשגשוג קולגן ואלסטין ובמשך הזמן נבנית רקמה חדשה ובריאה בתוך הדרמיס , רקמה זו נבנית סביב הנקבביות המורחבות ודוחקת את העור מסביב , משמעות הדבר שיפור במראה הנקביות הפעורות.- מדובר בסדרת טיפולים.
לגבי פילינג יהלום , לא נראה לי שיש מקום לשלב אותו בעור כמו שלך מאחר ומדובר בשיוף והדבר מעביר דלקת ממקום למקום.
במקרה כמו שלך יש לתת ראשית מענה לעור השמן ולאקנה ובהמשך ניתן לטפל בהצלחה במרקם העור, כמובן לאחר איבחון מקצועי.
טיפול מקצועי ישפר את עורך ובטחונך האישי- ביישנות ומתח מיותר מחריפים את מצב האקנה וחבל.
מקוה שעזרתי,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :)
אור06/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)