פילינג אצל קוסמטיקאית..המלצה דחוף??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילינג אצל קוסמטיקאית..המלצה דחוף??
    א
    05/12/2009

שלום!
    אני בת 25 ויש לי נטייה לפצעונים, נשארו לי צלקות מהתקופה שבה היו לי פצעים
    לקחתי תקופה ראקוטן, וכיום רק יוצאים לי מדי פעם. הבעיה שיש לי נקבוביות מורחבות, ונשארו לי בכמה מקומות צלקות עדינו שמאוד מאוד מפריעות לי. אני מתחתנת השנה. והתייעצתי עם קוסמטיקאית שהמליצה על פילינג- לדעתי מדובר על שני טיפולים כאשר העלות היא כ1000 ש"ח. והיא אמרה לי שיש טיפול יותר יעיל שבהם מדובר על יותר טיפולים ואפילו על משחה מסויימת שאני אמורה לקחת הביתה?? עלות 3000 ש"ח. כיוון שאני לא ממש שמעתי על הקוסמטיקאית הזאת, המלצות ולא ברור לי עד כמה הטיפול יעיל כמו כן אני פוחדת לעשות נזק לפני החתונה, כמובן שאני אעשה טיפול כזה כמה חודשים מראש אבל בכל זאת.. וכיוון שזה לא זול , אני אשמח אם תוכלי לעזור לי בהמלצה על טיפול לצלקות קלות, או להסביר לי יותר על הפילינג שמבצעים אצל קוסמטיקאיות, ואם אפשר לקבל המלצה על קוסמטיקאית אמינה וטובה בראשל"צ או אשדוד במייל הפרטי אני אשמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה ל-א,

מימי שגב
    05/12/2009

מזל טוב,פני אלי למייל אמליץ לך על שיטה טובה שיכולה לעזור לך בשיפור מרקם העור וללא סכנה
    מנזקים ובנוסף על קוסמטיקאית רפואית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחכה לתגובה

אין
    12/12/2009

מימי שלום

הפנתי את השאלה למייל הפרטי שלך שמופיע פה באתר...אך לא קיבלתי תשובה
    קיבלת את המייל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

מימי שגב
    16/12/2009

מצטערת לא קיבלתי את המייל שילחי שוב,חג שמח,מימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלחתי שוב

אין
    23/12/2009

מימי שלום

שלחתי לך פעמים יכול להיות שיש לך בעיה במייל..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו