מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פילינג אצל קוסמטיקאית..המלצה דחוף??א05/12/2009
שלום!
אני בת 25 ויש לי נטייה לפצעונים, נשארו לי צלקות מהתקופה שבה היו לי פצעים
לקחתי תקופה ראקוטן, וכיום רק יוצאים לי מדי פעם. הבעיה שיש לי נקבוביות מורחבות, ונשארו לי בכמה מקומות צלקות עדינו שמאוד מאוד מפריעות לי. אני מתחתנת השנה. והתייעצתי עם קוסמטיקאית שהמליצה על פילינג- לדעתי מדובר על שני טיפולים כאשר העלות היא כ1000 ש"ח. והיא אמרה לי שיש טיפול יותר יעיל שבהם מדובר על יותר טיפולים ואפילו על משחה מסויימת שאני אמורה לקחת הביתה?? עלות 3000 ש"ח. כיוון שאני לא ממש שמעתי על הקוסמטיקאית הזאת, המלצות ולא ברור לי עד כמה הטיפול יעיל כמו כן אני פוחדת לעשות נזק לפני החתונה, כמובן שאני אעשה טיפול כזה כמה חודשים מראש אבל בכל זאת.. וכיוון שזה לא זול , אני אשמח אם תוכלי לעזור לי בהמלצה על טיפול לצלקות קלות, או להסביר לי יותר על הפילינג שמבצעים אצל קוסמטיקאיות, ואם אפשר לקבל המלצה על קוסמטיקאית אמינה וטובה בראשל"צ או אשדוד במייל הפרטי אני אשמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה ל-א,
מימי שגב05/12/2009מזל טוב,פני אלי למייל אמליץ לך על שיטה טובה שיכולה לעזור לך בשיפור מרקם העור וללא סכנה
מנזקים ובנוסף על קוסמטיקאית רפואית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה
אין12/12/2009מימי שלום
הפנתי את השאלה למייל הפרטי שלך שמופיע פה באתר...אך לא קיבלתי תשובה
קיבלת את המייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מימי שגב16/12/2009מצטערת לא קיבלתי את המייל שילחי שוב,חג שמח,מימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי שוב
אין23/12/2009מימי שלום
שלחתי לך פעמים יכול להיות שיש לך בעיה במייל..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)