שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנית
    07/12/2009

התחלתי לפני מס' חודשים בערך טיפולים להסרת שיער באנפרא בבית שחי מפשעות רגליים ובטן ועד כה אני מרוצה.
    אך מטבעי אני די שעירה ולכן הלכתי אל הרופאת נשים שלי כדי לבדוק האםיש בעיה של הורמונים. בבדיקה התברר שהכל תקין אך היא הביאה לי בכל זאת גלולות דיאנה שעוזרות בבעיה של שיעור יתר.
    ההתלבטות שלי היא האם לא להפריע לטיפול עם כדורים ולסיים אותו בצורה 'טבעית', מכיוון שהפחד שלי היא שהכדורים יאטו את צמיחת השיער ויפריעו למהלך תקין של טיפול כל חודשיים, ותהיה אשליה כאילו סיימתי את הטיפולים כי אין יותר שיער, אך כשאני אפסיק את הגלולות הכל יחזור לי.
    מצד שני אני גם לא עושה את הטיפול בכל הגוף יש עדיין איזורים שמפריעים לי שאני עושה עם שעווה וכו'.
    וגלולות אני אקח במוקדם או במאוחר בשביל מניעת הריון. (בת 20)

מה כדאי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לדנית

מימי שגב
    07/12/2009

היי דנית ,אם אכן יש התקדמות בתוצאות הסרת השיער אז למה בעצם להתחיל בשימוש בגלולות ואכן להמשיך להנות מתוצאות טבעיות וחוץ מזה תעשי במקביל את שאר חלקי הגוף כי גם כך את מגיעה לטיפולים וזה כדאי בהחלט.

בברכה מימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המשך לשאלה

דנית
    08/12/2009

בינתיים אני עושה בחלק מהמקומות אני רוצה לראות שבאמת יש תוצאות מוחלטות ואז להתחיל בעוד איזורים... כך שזה יהיה אולי רק בעתיד

אבל כרגע אני רוצה לקחת את הגלולות מעוד מס' סיבות (לא כאמצעי מניעה) כמו פצעים בפנים וכו'.
    וכאמצעי מניעה אני אקח במוקדם או במאוחר ובזמן הקרוב סביר להניח
    אז זה או עכשיו או אחר כך.
    השאלה שלי האם זה באמת יכול להרוס לי את הרצף של הטיפולים ולעשות לי אשלייה כאילו הטיפולים עוזרים לי בהסרת השיער ובינתיים זה דבר זמני בגלל הגלולות???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות אקנה והסרת שיער

אורית בן יהודה
    08/12/2009

היי:) הסרת שיער ללא איזון הורמונלי נותנת לך את התמונה האמיתית. כשאת נוטלת גלולות התוצאות יותר מהירות , אין זה אומר שהסרת השיער שאת עושה לא אפקטיבית בכל זאת יש פגיעה בכלי הדם המספקים חמצן הדרוש לצמיחת השיער המשמעות דילול שיער משמעותי.
    במקרה ותפסיקי ליטול גלולות תתכן יצירה של זקיקי שיער חדשים בגלל הפרשת הורמונים טטרוגנים , הם גם גורמים לך לאקנה.
    את יכולה לבחור באפשרות המתאימה לך, חשוב לציין שכיום בקוסמטיקה הרפואית של כמעט 2010
    יש פתרונות נהדרים לאקנה גם ללא התערבות הורמונלית ותרופות וכמו שמימי כתבה ללא גללות את רואה את ההתקדמות האמיתית של הסרת השיער.
    בהצלחה בדרך שתבחרי,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו