כמה בעיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה בעיות
    גל
    07/12/2009

אני בת 15. נתחיל מזה שאין לי שום אקנה ברוך השם.. פה ושם לפעמים יוצאים מצעונים ( הלבנים ) ויש לי די הרבה שחורים בעיקר באזור ה T . אני בעלת עור שמן ( נראה לי שאפילו שמן מאוד ).
    יש לי כמה בעיות :.
    הבעיה הראשונה היא שהעור שלי לא בגוון אחיד, וכנראה שזה קרה כתוצאה משימוש בסבונים, משחות וכ'ו. כלומר באיזור הT הגוון הוא חום די כהה ופתאום באיזור הלחיים הוא לבן לבן.
    הבעיה השנייה היא שישי לי המון נקודות או כתמים אדומים בעיקר בלחיים כנראה כתוצאה מפצעונים שהיו לי והתפוצצו ובגלל שהעור בלחיים לבן אז רואים אותם עוד יותר .
    חשוב לציין שהעור שלי רגיש, ונוטה להתנפחויות ואדמומיות ( אם זה עוזר )
    זה פשוט בלתי נסבל....
    אם תוכלו לעזור , אשמח מאוד,
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה בעיות

הוספת תגובה

• כמה בעיות

אורית בן יהודה
    07/12/2009

היי:) בורוכה הבאה לפורום.
    מה כוונתך "בנוטה להתנפחיות"? האם מדובר ברגישות למגע? אלרגיות?
    אשמח למידע נוסף.
    את סובלת מעור שמן עם פיגמנטציה (התכהות של העור) ופוסט אקנה, יתכן כי השתמשת בחומרים שלא מתאימים לעורך ויחד עם זאת נחשפת לשמש ללא קרם הגנה.
    חשוב לאור כל הבעיות שאת מתארת שתגשי לקוסמטיקאית רפואית שתאבחן את עורך ותתאים לך טיפול לעור שמן ורגיש, חשיבות רבה יש לשימוש בקרם הגנה משמש גם בחורף.
    טיפול מקצועי יעזור לך לאזן את עורך.

בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכוונה

גל
    08/12/2009

בנוטה להתנפחויות - כאשר נוגעים בו בצורה חזקה הוא משיב תגובה טראומתית כלומר מתנפח ונהייה אדום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התנפחיות

אורית בן יהודה
    08/12/2009

היי:)את צריכה למצוא קוסמטיקאית מקצועית ועדינה, גם בעור כמו שלך אפשר לסיים טיפול עם עור רגוע.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו