שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יעלי
    08/12/2009

רציתי לדעת היכן אני קונה מי טוניק שמעתי שזה טוב לצימצום נקבוביות בבוקר ולניקוי הפנים לאחר מי פנים וחלב פנים אך אינני מוצאת מהיכן לקנות
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה

אורית בן יהודה
    09/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    אני לא יודעת למה את מתכוונת לא ציינת חברה.
    ישנם מוצרים רבים לכיווץ זמני של נקבוביות , במידה ואת לא סובלת מבעיות נוספות ואינך מעוניינת להשתמש בחומרים פעילים מתחום הקוסמטיקה הרפואית , גשי לסופר פראם והתייעצי עם דיילות היופי במקום.
    בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי שם של חברה

יעלי
    09/12/2009

ולא משנה לי העיקר שינקה כמו שצריך את הפנים והרי את בתחום אז את בטח יכולה להמליץ על מוצר טוב ומאיפה ניתן להשיגו , הייתי בפארמים ולא ניתן למצוא אותו שם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפני לפורום יופי וטיפוח

אורית בן יהודה
    10/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו