מחפשת אפילטורית טובה שלא משאירה צלק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת אפילטורית טובה שלא משאירה צלק
    אסתי
    08/12/2009

שלום,

אני מטופלת באפילציה כבר מעל לשנה באיזור הבטן והפטמות ולא רק שהשיער לא מפסיק לצמוח עכשיו גם לי יש לי צלקות מכוערות מהטיפול. הייתי רוצה המלצה על אפילטורית טובה שאינה משאירה צלקות באיזור ת"א.

תודה רבה,
    אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחפשת אפילטורית טובה שלא משאירה צלק

אורית בן יהודה
    08/12/2009

היי:)ברוכה בהאה לפורום.
    יש כיום מכשיר אפקטיבי כמו אפילציה לסוגי שיער שלא מגיבים ללייזר או IPL . המכשיר נקרא SELECTIF PRO .הסרת השיער מתבצעת שערה שערה ללא כאב וללא סימנים והתוצאות שוות ערך לאפלציה טובה התהליך הרבה יותר מהיר מאפילציה (כמות השערות המטופלות באותר פרק זמן הוא פי 4).
    אנחנו כמעט ב2010 וחשוב להיות מודעים לטכנולוגיות מתקדמות ויעילות.
    כך לא תצתרכי לסבול מכאב ובטח לא מצלקות ואין פספס של שורש השיערה, השיטה עובדת על גלי קול - אולטרה סאונד.
    חפשי בגוגל מישהי באזורך העובדת עם שיטה זו.
    בהצלחה
    אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אסתי
    11/12/2009

אשמח לשמוע עוד על הסלקטיב פרו, האם את מטפלת בשיטה זו? האם את מטפלת באזור ת"א?

תודה ויום טוב,
    אסתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אורית בן יהודה
    13/12/2009

היי:)כתבתי רבות על selctif proבפורום את יכולה להכניס את המילה ל"חיפוש בפורמים" ואחר כך הקישי "חיפוש מתקדם" כך תוכלי לקרוא מידע רב, כמו כן באתר המצויין למעלה יש מידע וסרטון את מוזמנת לגלוש.
    חג שמח,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו