מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת אפילטורית טובה שלא משאירה צלקאסתי08/12/2009
שלום,
אני מטופלת באפילציה כבר מעל לשנה באיזור הבטן והפטמות ולא רק שהשיער לא מפסיק לצמוח עכשיו גם לי יש לי צלקות מכוערות מהטיפול. הייתי רוצה המלצה על אפילטורית טובה שאינה משאירה צלקות באיזור ת"א.
תודה רבה,
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחפשת אפילטורית טובה שלא משאירה צלק
אורית בן יהודה08/12/2009היי:)ברוכה בהאה לפורום.
יש כיום מכשיר אפקטיבי כמו אפילציה לסוגי שיער שלא מגיבים ללייזר או IPL . המכשיר נקרא SELECTIF PRO .הסרת השיער מתבצעת שערה שערה ללא כאב וללא סימנים והתוצאות שוות ערך לאפלציה טובה התהליך הרבה יותר מהיר מאפילציה (כמות השערות המטופלות באותר פרק זמן הוא פי 4).
אנחנו כמעט ב2010 וחשוב להיות מודעים לטכנולוגיות מתקדמות ויעילות.
כך לא תצתרכי לסבול מכאב ובטח לא מצלקות ואין פספס של שורש השיערה, השיטה עובדת על גלי קול - אולטרה סאונד.
חפשי בגוגל מישהי באזורך העובדת עם שיטה זו.
בהצלחה
אורית בן יהודה קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אסתי11/12/2009אשמח לשמוע עוד על הסלקטיב פרו, האם את מטפלת בשיטה זו? האם את מטפלת באזור ת"א?
תודה ויום טוב,
אסתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אורית בן יהודה13/12/2009היי:)כתבתי רבות על selctif proבפורום את יכולה להכניס את המילה ל"חיפוש בפורמים" ואחר כך הקישי "חיפוש מתקדם" כך תוכלי לקרוא מידע רב, כמו כן באתר המצויין למעלה יש מידע וסרטון את מוזמנת לגלוש.
חג שמח,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)