מכשיר לייזר ביתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכשיר לייזר ביתי
    שלי
    09/12/2009

שלום
    אני מעוניינת לרכוש מכשיר לייזר ביתי בשם סילקן .
    אשמח לקבל חוות דעת על המוצר הזה , האם הוא באמת יעיל ? האם ההסרה לצמיתות ? האם המכשיר עובד שערה שערה ? לאילו אזורים הוא מתאים ?
    וכל מה שתרצו להוסיף יתקבל בברכה .
    תודה מראש !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכשיר לייזר ביתי

הוספת תגובה

• מכשיר לייזר ביתי

אורית בן יהודה
    10/12/2009

היי:) ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית לייזר אינו מאושר לשימוש לקוסמטיקאיות מקצועיות לכן בוודאי שלא ימכר לשימוש ביתי .
    שנית , משרד הבריאות כבר בשנת 2007 הוציא הוראה לא לפרסם הסרת שיער לצמיתות אלה דילול ניכר חשוב שהציבור יידע על כך ולא ילך שבי אחר הבטחות שווא.
    שנית , גם למגזר המקצועי משווקים עדיין לצערי מכשירים עם עוצמות נמוכות או טכנולוגיות מיושנות
    ולכן יש כ"כ הרבה תלונות על "הסרת שיער לצמיתות" . לאור כל זאת אני בטוחה שמכשיר הנמכר לציבור הרחב אולי מדלל במעט ומעכב צמיחת שיער אך בוודאי לא יעשה עבודה שמכשור בטכנולוגיות חדישות המאושר לקוסמטיקאיות ורופאים יעשה
    חשוב שתביני שמכשור טוב דורש הכשרה והבנה מקצועית ראשית וחשוב מכל כדי לא לגרום לנזקים וכדי לבצע הסרת שיער מוצלחת.
    מקווה שתרמתי לך ידע על לפיו תשקלי שוב את כדאיות הקניה.
    בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו