שאלות מגוונות בת 24

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות מגוונות בת 24
    מוריה
    12/12/2009

שלום,
    שמי מוריה ואני בת 24 ויש לי מספר שאלות:
    אני עושה מזה כמה חודשים אפילציה בפנים. איני מתאפרת ביום יום ואין לי שגרת טיפוח. כיום יש לי מעט פצעונים במצח שכלל לא מפריעים לי.
    אני מצד שני מודעת לכך, שחשוב להתחיל בגיל בו אני נמצאת להתחיל בטיפול מניעתי כדי שעוד כמה שנים לא אהיה מקומטת עם עור פגום.
    אז הבנתי שצריך להשתמש בקרם לחות - שזה ממש הבסיס. השאלה היא במה? יש לי עור מעורב (שמן באזור הT ורגיל בשאר האזורים).
    אני גם רואה כאן בפורום שאלות על מוצרי חברות כגון אנה לוטן כריסטינה וכו' - חברות שהמוצרים שלהם לא נמכרים בפארמים השונים. האם יש הבדל משמעותי בין המוצרים של החברות שהזכרתי לבין החברות ה"עממיות" יותר? כמו דאב, קרליין וכו'? כי הבנתי שהמוצרים הראשונים נמכרים רק אצל קוסמטיקאיות ומכיוון שאני לא מכירה אף קוסמטיקאית זו טיפהל'ה בעיה...
    מה היית ממליצה למישהי כמוני? כזכור אני גם עוברת טיפולי אפילציה בפנים אז אני צרכה קרם לחות טיפולי? או שלחות רגילה תספיק?
    אגב, קרם הגנה עליי למרוח מעל או מתחת לקרם לחות? האם יש קרם לחות שאת מכירה שמכיל SPF 30 לפחות?
    הבנתי שיש קרם לחות עם גוון (דמי מייקאפ). האם מומלץ להשתמש בזה בתור אחת שלא נוהגת להתאפר במייקאפ וכו'? ולא כי אני חושבת שאין לי צורך בכך אלא כי אין לי שום מושג בדברים האלה... חוץ מלמרוח צללית ומסקרה ושפתון...
    שאלה נוספת שרציתי לשאול זה לגבי הסרת שיער פלומתי מהבטן והמחזה באמצעות שעווה. האם זה נפוץ? ויותר חשוב, האם יש סכנה מוגברת להיווצרות פצעים כי אלו אזורים רגישים? קראתי כאן על ההסרה לצמיתות באמצעים השונים אבל אני מעדיפה לא לטפל בזה כך בינתיים אלא לחסוך מספיק כסף ואז להתחיל...
    אגב, שאלה כללית: כל כמה זמן נהוג שנשים הולכות לקוסמטיקאית להוריד שחורים?

אורית ומימי,
    תודה על הפורום ועל ההזדמנות שיש לי לשאול כאן שאלות,
    אתן מקסימות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות מגוונות בת 24

הוספת תגובה

• שאלות מגוונות

אורית בן יהודה
    13/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    שמחה שאת נהנית מהפורום
    לשאלותייך , נשים הולכות לרוסמטיקאית לנקז שחורים לפי מצב העור - משתנה מאחת לשניה.
    שיער פלומתי באזור הבטן נפוץ מאוד ,לא כל אחת מפתחת פצעים לאחר מריטת שיער בשעווה, ישנן כאלו שיש להן נטיה כללית לפליקולטיס- דלקת זקיק השיערה והן הנוטות לפצעים לאחר מריטה.
    חשוב מאוד שהגעת למסקנה שיש לשמור על העור מגיל צעיר הדבר יחסוך ממך עגמת נפש בגיל מבוגר יותר. אני כן ממליצה שתצרי קשר עם קוסמטיקאית מקצועית , רק לאבחון העור והתאמת תכשירים, אני לא יכולה להמליץ לך על תכשירים הנמכרים בפרמים שיכולים להיות טובים מאוד למי שאינה סובלת מבעיות עור, הבעיה שלא תמיד דיילת היופי תדע לאבחן את עורך בצורה מקצועית והתאמת תכשירים לא מדוייקת עלולה להגביר את יצור הסבור ולגרם לנקודות שחורות ופצעונים.
    לעור כמו שלך יש הרבה קרמים קלילים ולא קומדוגנים (גורמים להיווצרות שחורים) לעיתים בעור צעיר בגילך מספיק קרם הגנה טוב, לד"ר כדיר יש קרם הגנה קליל עם SPF 32 - מאוד זול וטוב.לחברת הולילנד קוסמטיקה יש דמי מייק אפ עם מעט צבע מתאים לכל גווני העור ותורם למראה אחיד של העור - אף אחד לא יחשוב שמרחת מייק אפ לתכשיר קוראים "סנברלה" מטריה באנגלית הוא מכיל 36 SPF בנות מאוד אוהבות אותו. - כל קוסמטיקאית לאחר אבחון תוכל גם היא לא מחזיקה תכשירים אלו להזמין לך ממרכזי השווק לקוסמטיקאיות.
    במידה ויתאימו לך גם קרם לחות יש למרוח אותו מתחת לקרם ההגנה ואת קרם ההגנה יש לחדש מספר פעמים ביום כל עוד השמש זורחת ואת בחוץ כך עורך ישמר לשנים .
    אחרי אפילציה מומלץ למרוח בפנטן+ - לקנות בכל בית מרקחת
    מקווה שעזרתי,
    חג שמח,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורית את עשר!

מוריה
    13/12/2009

תודה רבה ושאלה נוספת:
    האם המוצרים של ד"ר כדיר והולילנד שציינת בתשובתך מכילים שמן או שהם oil free?
    פשוט האפילוטרית שלי אמרה שהיא תמיד ממליצה ללקוחותיה להשתמש בקרם הגנה ללא שמן על בסיס מים... והאמת שאני כיום משתמשת בקרם הגנה ע"ב מים (אולטראסול) וזה ממש נחמד ולא מעיק...

שוב תודה,
    מוריה.

נ.ב אני חייבת מתישהו לקפוץ לפתח תקווה להכיר אותך :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אורית בן יהודה
    15/12/2009

היי:)
    קרם ההגנה של ד"ר כדיר הוא מאוד קליל וoil free, קרם ההגנה של הולילנד (דמי מייק אף) לא מוגדר כוoil free אך הוא מותאם לרוב סוגי העור גם השמן בתנאי שלא מדובר באקנה, תמיד את יכולה לבקש שימלאו לך קצת בדיגמית ולהתנסות.
    במידה והקרםשל אולטראסול שאת כבר משתמשת בו מתאים לךואינו גורם לעור לייצר יותר נקודות שחורות ופצעונים , את בהחלט יכולה להמשיך ולהשתמש בו.
    חג שמח,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית- אורמדיקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

מוריה
    16/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסם שמש וקרם לחות

א.א.
    09/02/2010

שלום אורית!
    כתבת פה למישהי שאולי בגיל כמו 24 היא לא צריכה קרם לחות לעומת זאת אני בת 29 ואני כן שוקלת להתחיל להשתמש בקרם לחות. העניין הוא גם שהעור שלי נוטה לפגמנטציה ואני חייבת חסם שמש טוב. לכן הייתי רוצה תכשיר אחד טוב שיכלול בתוכו גם חסם שמש וקרם לחות (סוג עור שלי מעורב, מופיע מדי פעם אקנה). האם חסם שמש של ד"ר כדיר SPF-37יכול להתאים לי אחרי הכל? מה דעתך על חסם שמש SPF - 50 של חווה זינגבויים לסוג אור כמו שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסם שמש

אורית בן יהודה
    11/02/2010

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    שני תכשירי ההגנה שציינת טובים , את צריכה להתנסות ולחוש איזה קרם נוח לך יותר על הפנים.
    חשוב למרוח מספר פעמים ביום.
    בהצלחה, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו