מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהגל14/12/2009
שלום רב,
הייתי נוהג להשתמש במחט סטרילית לשם ניקוז מוגלה מפצעונים. אך היתי עושה שימוש רב פעמי באותה המחט ומחטא אותה באלכוסידין לפני כל שימוש ולא מחליף את המחט. האם יכול להיות כי נגרם לי זיהום כלשהו? כיצד אני יכול לדעת ? האם יש לזה השלכה כלשהי?
אודה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוז מוגלה מפצעים
אורית בן יהודה15/12/2009היי:) ברוך הבא לפורום.
ב ב ק ש ה לא לנקז מוגלה מפצעונים ע"י מחט ובכלל !! ולא משתמשים באותה מחט פעמים רבות .בשום מקרה ואני לא ממליצה בכלל על טיפול עצמי שכזה, ראשית אתה יכול לגרום לפיזור זיהום ממקום למקום מחיידק האקנה P.ACNES ולהחמרת הפצעים, שנית ניקוז לא נכון עלול לגרום לפגיעה בעומק הדרמיס בשכבה הבזלית בה נוצרים תאים חדשים וכתוצאה מכך עללולה להיוצר צלקת.
אז בבקשה נא לגשת לקוסמטיקאית רפואית לטיפול מקצועי, לה יש את הידע והאמצעים לטיפול נכון וחיטוי והיא גם תוכל להתאים לך תכשירים , חשוב לציין שכיום יש בשוק הקוסמטיקה הרפואית תכשירים ברמה רפואית שעושים נפלאות לעור הסובל מאקנה /פצעי בגרות , למשל קרם חומצה גליקולית 10% עם PH 3 המכיל גם חומרים אנטי דלקתיים נוספים ועוד.
חג שמח,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)