מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סלקטיף פרוללא שם16/12/2009
יש לי לקוחה שאני מטפלת בה בבית השחי ואחרי הטיפול עושה שעווה . בהתחלת הטיפול אמרתי לה להגיע אחרי 3 שבועות וכשהיא הגיעה לטיפול היו לה המון שערות ארוכות והחלטתי שאני רוצה לראותה כל שבוע וכך היא באה כל שבוע כבר עשינו 5 טיפולים ומתוכם 3 טיפולים פעם בשבוע ואין הרבה שיפור עדיין אבל כל פעם שהיא מגיעה אחרי שבוע עדיין יש הרבה שיערות שעליהם אני צריכה לעבוד והשאלה שלי היא האם זה בסדר שאני קובעת לה פעם בשבוע ???? מתי לפי דעתך נתחיל לראות תוצאות?????
תודה רבה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סלקטיף פרו
אורית בן יהודה16/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
ראשית מאוד חשוב לגלח את השיער באזור בית השחי ע"י מכונת תספורת מקצועית המשאירה את השיער באורך המתאים לטיפול, טיפול בסלקטיב על שערה ארוכה מידי מאבד את האפקטיביות מאחר וחלק גדול מהאנרגיה מתבזבז.
אני מניחה שבאזור בית השחי לא טיפלת בכל השערות ואז הזמנת לטיפולים חוזרים לכן את לא רואה תוצאות לאחר חמישה טיפולים.
כדי לראות תוצאות באזור נרחב עלייך לטפל בשלב ראשוני בכל השערות , יש אפשרות לעשות טיפול כל יומיים אפילו , חשוב שכל שיערה מטופלת תשלף ע"י פינצטה כך שתהיי בטוחה שלא מרטת שיער לא מטופל. לאחר שטיפלת בכל השיער באזור את יכולה להזמין את הלקוחה בכל עת ו מהסיבה שרק שערות בשלב האנגן-שלב הצמיחה מגיבות להסרת שיער ,יש לזכור שיש מספר רב של מחזורי צמיחה שצומחים בו זמנית ובכל מחזור שיער יש אחוז מסויים של שיער אנגני .כשתטפלי באזור בצורה שתארתי, תוך מספר טיפולים לאחר הניקוי הראשוני תראי הטבה משמעותית, השיער יצמח דליל יותר ודק יותר בשלב זה ניתן להרחיק את הטיפולים , המטופלת יכולה לגלח בין הטיפולים כך שתרגיש אסתטית ולתת לשיער לצמוח מעט לפני תאריך הטיפול כדי שתוכלי לתפוס את השערה. חשוב לזכור שבהסרת שיער נדרשת סבלנות והתמדה אך התוצאות משתלמות.
יש לשלול הפרעות הורמונליות, במצב כזה הסרת השיער עקשנית יותר.
בהצלחה וחג שמח.
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך סלקטיב פרו
ללא שם17/12/2009הי אורית ! ראשית ברצוני להודות לך על ההתייחסות המהירה!!!
לגברי דברייך אז כן טיפלתי לה בכל השיערות לאחר שגזרתי לה ידנית או יותר נכון קיצרתי לה אבל כן טיפלתי בכולם. יכול מאוד להיות שפיספסתי אולי אחדים אבל בהחלט85 אחוז מהשערות בטוח טופלו כל פעם שהלקוחה הגיעה. יש לציין שגם כעבור שבוע יש המון שערות שצומחות בחזרה אומנם לא עבות מאוד אבל גם לא דקיקות בדיוק כמו שהיו לפני הטיפול. השאלה היא אולי מכיון שעבדתי בדרגה הגבוהה אבל רק בפולס אחד אולי זאת הבעיה ? אולי זה לא מספיק????(הלקוחה כל פעם שואלת נו את רואה שינוי ואני מתה כבר לראות את השינוי אבל עדיין אחרי 5 טיפולים זה לא קורה) מקווה שתוכלי לעזור לי ..... תודה ושיהיה לך המשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיב פרו
אורית בן יהודה17/12/2009היי:)
חשוב מאוד להבין ולהסביר ללקוחה את שלבי מחזוריות צמיחת השיער יש לזכור ולהסביר ללקוחה שישנם מחזורים רבים של צמיחת השיער הצומחים בו זמנית וכמו שכתבתי בתשובתי הקודמת הסרת שיער יעילה היא רק בשלב האנגן- שלב הצמיחה.
את מתארת צמיחת שיער כעבור שבוע לאחר שטיפלת ברוב השערות ומרטת אותן , לכן חשוב להבין
שהשיער שצמח כעבור שבוע הוא שיער שלא טופל והתחיל לצמוח הרבה לפני .
אזכיר כאן את שלושת מחזורי צמיחת השיער :
שלב הצמיחה אנגן (Anagen)- השלב בו השיער גדל בבסיס הזקיקים ז"א מחובר לשורש לכן הסרת השיער יעילה בשלב זה.
שלב הנסיגה קטגן (Catagen): השערה מפסיקה לצמוח ומתנקת מהשורש.
שלב המנוחה טֶלוֹגֶן (telogen) : השערה עדיין מוחזקת במקומה ע"י הזקיק, אך לאט היא נדחפת לפתח הזקיק, בשל צמיחת שערה חדשה מתחתיה. בסיום התהליך תתנתק ותנשור השערה שבמנוחה, ובו זמנית תהיה צמיחה חוזרת והדרגתית של שערה חדשה.
ברגע שמבינים את שלבי צמיחת השיער ואת כך שמחזור יצמיחת שיער קיימים בו זמנית מבינים שלתהליך דרוש זמן וההתמדה משתלמת.
שיערות שאת רואה על פני העור שהלקוחה חוזרת לטיפול התחילו לצמוח הרבה לפני לכן, ניתן להזמין את הלקוחה בכל פעם שיש צמיחה להסביר ללקוחה את הביולוגיה שמאחורי צמיחת השיער להתמיד בטיפול וקרוב לוודאי שתוך זמן לא ארוך היא ואת תתחילו לראות דילול משמעותי בצמיחה.
מקווה שעזרת, חג שמח
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת תגובה לסלקטיב פרו
מימי שגב19/12/2009היי,רציתי להוסיף לגבי כמות הפולסים שאת נותנת לכל שיערה ציינת שאת נותנת פולס אחד,לדעתי תוספת של 3 פולסים לשערה נותן תוצאות מצוינות,נכון זה מייקר את הטיפול מצד אחד אבל יש תוצאות מהירות מצד שני וזה מגדיל את כמות הלקוחות וההכנסות.
בהצלחה מימי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיף פרו
ללא שם22/12/2009תודה על המלצתך לתת 3 פלוסים. אתמול הלקוחה הגיע שוב והפעם זה הטיפול מספר 7והאמת שאני די מאוכזבת אין הרבה הבדל משמעותי וחשוב לציין שבפעם שעברה בשבוע שעבר וגם אתמול עשיתי 2 פולסים על כל שיערה ועדיין אני לא רואה שינוי משמעותי או איזה שהוא שינוי.... אני מתחילה לדאוג מה יכול להיות שאני עושה לא בסדר???? האם אני חייבת להחזיק את המכשיר 45 מעלות?? האם חייבת לעבוד באותה זויית נגד צמיחת השיער בדיוק כמו במחט חשמלית??? אשמח לתגובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקטיף פרו
אורית בן יהודה22/12/2009היי:)
החשוב ביותר להצלחת הטיפול הוא קיצור השערה עד כמה שניתן כדי לא לאבד אנרגיה , בעבודה עם אולטרה סאונד האנרגיה בכל זוית תגיע לזקיק השערה ותעשה את העבודה, רצוי לאחוז את המצבט ב45 מעלות כדי לא ליצור מגע ישיר עם העור .
הסברתי לך בתשובתי הקודמת את הצורך בסבלנות והתמדה, אך אם אינך רואה שום שינוי , בדקי האם המטופלת סובלת מהפרעה הורמונלית המעכבת את התוצאה.
בכל מקרה עם יש לך התלבטות וחששות את מוזמנת ליצור איתי קשר טלפוני ,אשמח לשוחח אתך.
בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)