הורדה בשעווה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה בשעווה
    מיכל
    19/12/2009

שלום רב,
    אני בת 35, מורידה שיער בידיים ויש לי שתי בעיות: 1. השיער גדל מתחת לעור 2. הוא גדל גס.
    בעיות אלו קרו גם כשהורדתי אצל קוסמטיקאית, וגם כשהורדתי לבד ( דאגתי להוציא נגד כיוון השיער בזוויות הנכונות..)
    בנוגע לשיער מיתחת לעור מצאתי פיתרון עם שיפשוף בליפה שעוזר לי.
    אך התסכול האמיתי הוא שהשיער לא גדל רך.

בבקשה עזרה!! :) סוג שעווה איכותית, סוג קרם שאולי יעזור, כל דבר...

תודה מראש
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה בשעווה

הוספת תגובה

• פיתרון מומלץ להורדת שיער קשה,ליאת

מימי שגב
    19/12/2009

שבוע טוב ליאת,תאור בעיית צמיחת שיערות הפוכות הוא מקרה קלאסי להסרת שיער בלייזר מאחר ובתהליך הטיפולים זקיקי השערות נהרסים,כמובן עפ"י מחזוריות צמיחתם,מרקם העור נעשה עדין יותר וכך גם השערה ,טיפול כזה יכול למנוע תסכול ובהמשך סוג של איכות חיים.

בהצלחה מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.. ועוד שאלה..

מיכל
    19/12/2009

ידוע לי על הלייזר, אך אין לי אפשרות כלכלית לכך.. האם יש דרך להקל על עצמי..? כל דבר שהוא בשליטתי? אשמח לכל עצה

תודה, ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצה

אורית בן יהודה
    19/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    לשיער קשה וגס אין ממש פתרון מלבד הסרת שיער בלייזר או בIPL, מכיוון שאין לך אפשרות כלכלית להתחייב לסדרת טיפולים ,אני מציעה לך לעשות טיפול בודד כל כשלושה חודשים כ 3-4 טיפולים. גם מספר טיפולים מועט במרוחים גדולים יגרום לשערך לצמוח עדין הרבה יותר ולא יכביד עלייך כלכלית.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו