חוה זינגבוים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוה זינגבוים
    רחלי
    22/12/2009

שלום!

אני עומדת לקראת סיום ההכשרה שלי לקוסמטיקה פרא רפואית אצל חוה זינגבוים. אין ספק ששיטות הטיפול והחומרים מרשימים אותי מאד, אבל לפני שארכוש אותם לשימוש במכון רציתי להתייעץ איתך:

האם לסדרות, בעיקר לטיפול באקנה ובהבהרה אכן יש תוצאות משמעותיות וניכרות לעין?
    מאד חשוב לי שלקוחה אקנתית, למשל,שמשלמת סכום לא קטן על סדרת טיפולים + קנית ערכת לשימוש ביתי תראה אכן שיפור וריפוי מרשימים במצב העור.

עד כה, מנסיוני בקוסמטיקה קובנציונאלית לא ראיתי תשובות מוחלטות לבעיית האקנה וכשאני לא מאמינה במוצר אני גם לא מסוגלת לשווק אותו. לכן חשובה לי מאד חוות דעתך על התכשירים המוגדרים כ"פרא רפואיים" ו"טראנס דרמליים" של חוה זינגבוים.

בתודה מראש,

רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוה זינגבוים

הוספת תגובה

• חוה זינגבוים

אורית בן יהודה
    23/12/2009

היי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ברכות לקראת סיום הקורס , אין לי ספק שהלימודים העשירו אותך ותרמו לך ידע.
    שאלת לגבי חומרים "טרנס דרמליים" שפרושו שהחומרים חדירים לדרמיס, חשוב להבין שישנם תכשירים בעיקר חומצות בעובדה במכון שהן אכן פעילים דוגמא טובה היא החומצה הגליקולית שיש להסיר אותה לאחר זמן קצוב משום שהיא מאוד חדירה כמו כן ממיסה את הדבק הבין תאי לקבלת חומרים המונחים על העור אחריה ומשפרת את חדירותם.
    חשוב להבין שאם היינו יכולים להחדיר כל חומר לתוך הדרמיס היינו יכולים למנוע הזדקנות ולהחדיר חומרים כמו חומצה הילהרונית קולגן אלסטין לדרמיס אלו החומרים שהעור מייצר פחות עם התבגרותו, רוב החומרים המולקולה שלהם גדולה מכדי לחדור לדרמיס.
    אנחנו כן יכולים לשפעל את הדרמיס עי"י עבודה עם חומרים קרטוליטים הגורמים לעידוד בניה של תאים פיברובלסטיים המייצרים קולגן אלסטין וחומצה הילהרונית.
    כמו כן שימוש מושכל בתכשירים קרטוליטים במכון יחד עם התאמה של חומרים קרטוליטים לשימוש בייתי תורמים לחידירות גדולה יותר של חומרי ההבהרה וכן עושים עובדה יפה במקרים של אקנה .
    את נשמעת לי כקוסמטיקאית אמינה הרוצה לתת מענה טוב ללקוחות המשלמים מיטב כספם.
    לכן את בהחלט יכולה לדרוש מידע לגבי חומרים שאת רוכשת לשאול לגבי המבנה המלקולרי של
    חומר פעיל כל שהוא רמת PH וכל שאלה שעולה , כמי שלומדת חומר פרא רפואי זכותך המלאה לקבל תשובות מדוייקות , כך תוכלי לדעת אילו תכשירים חודרים לאפדרמיס אילו לדרמיס, אילו חומרים מעודדים את הדרמיס ועוד. חשוב שתשאלי ותקבלי תשובות לגבי פעילות האנטיאוקסדנטים
    שאלי מהם בעצם "רדיקלים חופשיים" ואין נוגדי חימצון עצרים את שרשרת ההתחמצנות.
    ברגע שיהיה לך הידע, תוכלי לרכוש מוצרים ולהשתמש בהם בצורה מושכלת , כמו כן תוכלי להסביר זאת ללקוחתייך דבר שהם יעריכו מאוד!
    חווה תמיד אומרת ידע= כוח אז צברי כמה שיותר ידע שאלי כמה שיותר שאלות, וכך תשיגי גם את התוצאות הטובות ביותר בטיפול בלקוחותייך.

מקוה שתנצלי את הזמן הנותר ללמידה והבנה נוספת, אני בטוחה שחוה תשמח לענות על שאלה של קטוסמטיקאית סקרנית ואנטלגנטית, זה בדיוק מה שצריך כדי להעצים את הקוסמטיקאיות ולעלות את רמת הקוסמטיקה בארץ.
    המון בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה!

רחלי
    24/12/2009

התשובות אותן אני מקבלת מחוברות ההדרכה נותנות מענה מספק מבחינת הרכיבים, אחוזי הריכוז וכו'.
    אבל בכל זאת כמותג מקומי ולא ותיק במיוחד אינני יכולה לקבל המלצה חד משמעית? האם ניתן להסתפק בנתונים אותם מספקת לי החברה ושעושים רושם חיובי ביותר בלי לעשות סקר שוק לגבי רמת שביעות הרצון של מטופלות מהמוצר? (שאותו אני עורכת "בקטנה" ע"י התייעצות איתך, למשל)

ושאלה נוספת:
    מה לדעתך כדאי יותר: להיצמד לחברת קוסמטיקה אחת, כזו הנותנת מענה מוצלח לרוב סוגי בעיות העור, או שמא להחזיק במכון מס' חברות שנבחרו על פי שיקולי מענה ספיציפי לבעיות עור בהן הן מתמחות ועל פי שיקול עלויות (שיהיו כמה רמות מחיר) ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה!

אורית בן יהודה
    24/12/2009

היי:)
    תמיד כדי להחזיק בקליניקה מספר סוגי טיפולים ותכשירים, אני אישית לא ממליצה להצמד לחברה אחת, ככל שתרכשי יותר נסיון תראי שלכל חברה יש את המוצרים המוצלחים והפחות מוצלחים
    כמו כן כדי לתת מענה טיפולי ללקוחות הבאות לטיפולים ורוצות תוצאות ,מנסיוני אוכל לומר שמה שעובד עבור אחת לא תמיד טוב לשניה ואז יש מקום להחליף טיפול ובמשך הזמן לפתח תביעת עין מקצועית כך תדעי מראש איזה טיפול מתאים לעור זה ואיזה לאחר, כך המטופל/ת מרוצה וגם אנחנו.
    לא תמיד כדי לחפש מחיר זול יותר למוצר , ישנם מוצרים פעילים שהם מעט יקרים אך נותנים תוצאה נהדרת.
    ממליצה לך במידה ואת חושבת על שיקול עליות לא לחסוך במוצרים הניתנים לטיפול שוטף בבית, הטיפול בקליניקה חשוב ונחוץ אך הטיפול השוטף בבית חשוב לא פחות, שימוש במוצר פעיל באופן יומיומי המראה תוצאות מעלה את המוטיבציה של המטופל/ת להתמיד וזה סוד ההצלחה.

בהצלחה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו