מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חורים מהאפילציה בלחיים דחוף!!!!הודיה25/12/2009
שלום, לפני חודשיים בערך הבחנתי בשיעור יתר על הפנים שלי לכן פניתי לקוסמטיקאית והיא המליצה לי על טיפולי אפילציה. התחלתי את הטיפולי אפילציה בתדירות של פעמיים עד שלוש בשבוע במשך שני חודשים. הפסקתי את הטיפולים כי אני רואה שיש לי חורים קטנים על הפנים מעין חטטים מהמחט למרות שהיא הייתה ממש דקה. עכשיו יש לי חורים בלחיים כתוצאה מכך. זה ממש מייסר, איך אני יכולה לסתום את החורים הללו שנגרמו בעקבות האפילציה?? בנוסףך יש חורים שהם רק עיגולים חומים כאלה קקטנים וחלק מהחורים הם ממש עם שקע! מה אני עושה בבקשה אני נואשת ומתבביישת לצאת ככה??? חושב לציין שכבר עאבר חודש מאז שהפסקתי את הטיפולים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו זה דחוף אוףף בבקשה
הודיה26/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחורים מהאפילציה - טיפול
אורית בן יהודה27/12/2009היי:)ברוכה הבאה לפורום.
מתנצלת על העיקוב בתגובה. לעובי המחט אין שום קשר התגובות העוריות שנוצרו הן כתוצאה מעבודה בחום גבוה מידי. או עבודה על עור שרגיש מידי לטיפול באפילציה.
לטיפול ושיפור החורים שנוצרו יש להשתמש בתכשיר הנקרא "קלוקוט" - (לרכוש בבית מרקחת)הוא מיועד לטיפול בהצטלקיות טריות , שימוש סדיר בתכשיר זה בהקדם האפשרי תורם לבניית רקמה חדשה במקום ההצטלקות (רק הצטלקות טריה) ושיפור מראה העור.
סיכוי טוב לשיפור ה"חורים" גם ללא קשר לשימוש ב"קלוקוט" קיים ככל שאת צעירה יותר - בגיל צעיר התאים הפיברבלסטיים בדרמיס מיצריים קולגן ואלסטין חדש ולעיתים די בזאת כדי שהעור יחזור למצבו הקודם(בתנאי שההצטלקות לא חמורה)אך זה תהליך שאורך חודשים ויש להתעזר בסבלנות.
לטיפול בסימנים החומים יש לטפל בחומרים המדכאים את הטירוזינאז האחראי על הפרשת המלנין,
חומרים כאלו יותאמו לך על ידי קוסמטיקאית רפואית או רופא עור , ככל שתקדימי לטפל בפיגמנטציה
הסיכוי להפטר ממנה טוב .
ציינת שהתחלת את טיפולי האפילציה רק לפני חודשיים , כך שהכל די טרי , טיפול נכון והקפדה על מריחת קרם הגנה יביאו להטבה.
אני מציעה לך בחום לגשת לרופא עור או לקוסמטיקאית טובה ולהתחיל בטיפול, עד לשיפור השתמשי באיפור מסווה , אין צורך לשבת בבית ולהתבייש.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תיכנסי!
הודיה27/12/2009תודה רבה על שענית לי!
החורים הם לא עמוקים ואני בת 17 אבל רואים טיפה חורים וזה נראה כמו נקבוית פתוחה כזאת משהו כזה והרמת חום שהיא עשתה לי נעה בין 0.6-0.8 מה את חושבת שזה יותר מידי?
ואם אני לא יקנה את המשחה קלוקט ואניח לזה ככה יש סיכוי שזה יעללם לי לבד?
תודה רבה לך אשמח אם תעני לי על זה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אורית בן יהודה27/12/2009המספר שכתבת לא אומר לי כלום משום שישנם מכשירי אפילציה רבים הדרגות והעוצמות שונות מאחד לאחד ויש חשיבות גם לזמן שהיית המחט והחשמל בעור. את מאוד צעירה , סביר להניח ה"נקבוביות הפתוחות" כתוצאה מהאפילציה ישתפרו עם הזמן, אך חשוב
שתטפלב בפיגמנט החום, טיפול מהיר יעלים לך את הבעיה במהרה ,לא תמיד פיגמנטציה חולפת מעצמה והזנחת העיניין יכול להפוך את הכתם לעקשן וקשה לטיפול.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לכתמים
הודיה27/12/2009זה מעט מאוד נקודות לכן זה לא מה שמטריד אותי כל כך... יותר מטריד אותי החורים.. עכשיו השאלה שלי היא האם העור יחזור להיות חלק כמו שהיה לי לפני האפילציה או שישאיר לי סימנים וחורים קטנים כאלה ולא עמוקים? אני פשוט רוצה שהעור שלי יחזור ואני ממש מצטערת שעשיתי את האפילציה הזאת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לכתמים
אורית בן יהודה28/12/2009היי,
אני לא יכולה לענות לך מבלי שראיתי אותך ,לכן המלצתי לך לפנות לרופא עור או לקוסמטיקאית .
בהצלחה,
אורית בן יהודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה את נהדרת תבורכיי!!!
הודיה28/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה המשחה קלוקט עולה?המשחה שהמלצת..
הודיה01/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבררי בבית מרקחת
אורית בן יהודה02/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
הודיה06/01/2010אולי יש לך משחה אחרת להמליץ לי שמחדשת את העור ובונה רקמות חדשות ומעלימה את ה'צלקות' מכיוון שהמשחה קלוקוט יקרה לי..??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שחפרתי אבל בבקשה תעני מתחננת.
הודיה07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מכירה משחה אחרת
אורית בן יהודה08/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)