שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    ליטל
    03/01/2010

לחבר שלי בן 27 יש המון המון המון שחורים על הפנים..הם באמת "מלאים" והוא אף פעם לא טיפל ולא הוציא אותם.. לפעמים אני מוציאה לו אותם ועושה עם אדים חמים שהעור יהיה רך הקטע שנשארו לו "חורים" כאלה על העור בולטים ואחרי כמה ימים שוב הם "מתמלאים" לו.. לא היו לו בעיות חצ'קונים כשהוא היה נער והעבודה שלו מלאה בפיח . . זה באמת מציק לי לראות את זה ואני בעצמי לא הייתי אצל קוסמטיקאית האם טיפול קוסמטי "מקובל" לעשות גם לבנים? איזה טיפול צריך לעשות ? יש לזה שם מיוחד או משהו ספיציפי?
    תודה על ההתיחסות מצטערת שזה יצא הודעה קצת מוזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• אקנה מקצוע

אורית בן יהודה
    04/01/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    לפי תאורך חברך סובל מ"אקנה מקצוע" "עבודה מלאה בפיח" .
    מקובל בהחלט,כיום גברים רבים ניגשים לקוסמטיקאית לטיפול באקנה/ עור שמן וגם לטיפוח שוטף.
    רצוי מאוד שלא תעשי לו טיפולים בייתים לא מקצועיים, חשוב במקצוע כמו שלו לדאוג להגיינה
    של הפנים, ניתן להשיג בפרמים ואצל קוסמטיקאיות מגבונים לעור שמן בעזרתם במהלך העבודה
    חברך יכול לנקות את פניו הדבר ישפר את מראה עורו בנוסף מצאי קוסמטיקאית רפואית טובה וקבעי לו טיפול, הקוסמטיקאית גם תתאים לו תכשירים המתאימים לעורו שיפחיתו את הפרשת החלב הגורם ל"נקודות שחורות".
    בברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גילוח

אורן
    05/01/2010

זה יכול להוציא לי יותר שיער או להפוך אותו ליותר שחור?
    ובאיזה גיל אפשר להתחיל את הטיפול שאמרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו