הדגשת גבות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדגשת גבות.
    דניאלה
    06/01/2010

לפני יומיים עברתי הדגשת גבות במכון קוסמטי ידוע. התוצאה יצאה כלל לא לטעמי ומרוב היסטריה ניסיתי להוציא את הצבע עם אציטון.. אני יודעת שעשיתי טעות העור הפך אדום ומגורה ואני לא
    מפסיקה לבכות מאז.
    רציתי בבקשה לשאול: האם השימוש באציטון יכול לגרום לנזק כגון צלקת או כוויה שלא תעבור?
    מדוע צבע הגבות לא אחיד קטע אחד שחור וקטע אחר אדום?
    האם ישנה אפשרות להסיר או לטשטש את ההדגשה בהמשך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדגשת גבות.

הוספת תגובה

• הדגשת גבות.

אורית בן יהודה
    06/01/2010

הי:)ברוכה הבאה לפורום.
    ראשית אני רוצה להרגיע אותך מעט ולאמר לך שהתוצאה הסופית תתקבל רק לאחר נפילת הגלדים
    שהם אכן מראה גס ולא יפה, אך אינם משקפים את הצבע שיתקבל לאחר החלמת העור.
    נסיון הסרת הצבע עם אציטון בהחלט יכול לגרם לגירוי ולמראה לא אחיד של הגלד, יתכן ששיפשפת חזק וחלק מהגלד הוסר לפני הזמן לכן במקום זה העור נראה אדום משום שהוא לא החלים כראוי. צלקת תגרם רק במידה ובעקבות נסיונך להסיר את האיפור המקום יזדהם מאוד ותהיה חדירה לתוך עומק העור, כדי להמנע מזיהום ולזרז את החלמת העור יש למרוח "בפנטן +" בשכב נדיבה מספר פעמים ביום עד לנשירת כל הגלדים ובשום אופן אין לתלוש אותם ,יש לתת להם לנשור מעצמם רצוי להמשיך למרוח בפנטן מספר ימים אח"כ. רק בעוד כשבוע ויותר תוכלי לראות מה נותר מהדגשת הגבות , יש לזכור שזהוא תהליך של מיקרו פיגמנטציה ורק מה שהוחדר לתוך העור ישאר ויראה עדין הרבה יותר.
    תיקונים מומלץ לעשות במידה ויהיה צורך רק לאחר חודש מהטיפול הראשון וזאת כדי שהעור יחלים
    לגמרי, ניתן לתקן עם צבע עור במידה והשרטוט לא סימטרי או להבהיר את הגוון מעט, חשוב שבפעם הבאה שתעברי את התהליך תמרחי פבנטן+ כל יום עד להחלמה .
    מקוה שנרגעת , המתיני בסבלנות לתוצאה סופית.
    בהצלחה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו