מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום אורית, אני סובלת משיעור יתראני07/01/2010
בידיים ובחזה (אמנם השיער עדין למדי, אבל הוא ארוך וכהה יחסית לעור שלי, שהוא מאוד בהיר באיזורים השעירים הנ"ל). התחלתי לעשות אפילציה אצל אפילטורית מנוסה ביותר שהמליצו לי עליה רבות. היא אכן טובה מאוד אבל הכאבים היו בלתי נסבלים! יש לי כוח סבל די גדול אבל זה היה פשוט כאב מהגהינום. המליצו לי על משחת אלחוש ואכן רכשתי בקופ"ח אחת כזאת - זולה באופן חשוד למדי - בשם דו-קאין. זה לא עזר בכלל (ניסיתי כמה פעמים - פעם מרחתי לחצי שעה, פעם שעה, פעם שעה וחצי - יוק) והכאבים נותרו איומים באותה מידה, למרות שמרחתי שכבה עבה למדי וסגרתי אותה בניילון כפי שאמרו לי לעשות. אני שמה לב שהטיפול מאוד יעיל ואחרי ארבעה טיפולים כבר יש לי קרחות משמעותיות, ולכן הייתי מעוניינת להמשיך בטיפול, אבל עם כאבים כאלה אני לא אחזיק מעמד עוד זמן רב. שאלתי היא כזו: האם המשחה היקרה שנקראת "אמלה" היא יעילה יותר מהדו-קאין נטולת ההשפעה (או, לפחות, עליי היא לא משפיעה)?
כמו כן, קראתי בפורום על מכשיר בשם סלקטיף פרו שמסיר שיער ללא כאבים. אני קצת מתקשה להאמין שמכשיר יעיל שפוגע בשורש השערה אינו גורם לכאבים (כי מנסיוני, כל שיטה שפוגעת בשורש כואבת אימים) אבל את נראית לי בנאדם אמין, ולכן אשמח אם תוכלי להמליץ לי על קוסמטיקאית שמשתמשת במכשיר כזה בירושלים. תודה וסליחה על השאלה הארוכה כאורך הגלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אורית, אני סובלת משיעור יתר
אורית בן יהודה09/01/2010היי:)ברוכה הבאה לפורום.
דוקאין ואמלה הן אותו חומר בדיוק רק השם הגנרי שונה (שם שחברת תרופות נותנת).
כדי להשיג אילחוש טוב יותר נסי לשים את החומר בשכבה עבה ועליו ניילון אוטם, יש לקחת בחשבון שאלחוש יעיל לכ 15 דקות בערך לא יותר.
מכשיר הסלקטיף יעיל מאוד ומשתמש באנרגיית קול(אולטה סאונד) כדי לפגוע בשורש , אני אפילטורית כבר 22 שנה ועובדת גם עם הסלקטיב ובהחלט יש תוצאות טובות ומהירות יותר מאפילציה, את יכולה להכנס לאתר המצויין למעלה שם תוכלי לצפות בסרטון המסביר כיצד האולטרה סאונד פוגע בשורש השערה.
כדי לקבל המלצה לקוסמטיקאית המטפלת בסלקטיף בירושלים , כתבי לי לאימייל המצויין למעלה.
בברכה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)