מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי עוד שאלה ברשותךשירה10/01/2010
יש לי קצת צלקות בגלל שערות קלועות ברגלים.
רציתי לשאול אותך אם אני עושה איפרא או IPL ויש לי צלקת קטנה או שניים ברגלים הם עלולים לקבל כוויה או לשנות את ציבעם בטיפול, או אין קשר? היו לך מקרים כאלו?
הרי לא לכולן יש עור חלק ומושלם ללא צלקות או אדמומיות.
בכלל העור שלי די עדין ומתגרד לאחר הסרת שיער, לכן אני מחפשת משהו שיהיה כמעט לצמיתות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער כמעט לצמיתות
אורית בן יהודה10/01/2010היי:)
אני מניחה שמה שאת מתארת כצלקות הם למעשה שינוי פיגמנטציה בעור , לא סביר שתתפתח צלקת עקב שערות קלעות.
בטיפול מיומן הקוסמטיקאית המטפלת מתאימה את עוצמת המכשיר לצבע העור ולוקחת בחשבון גם אזורים עם פיגמנטציה, ברוב המקרים מנסיון יש שיפור לטובה גם במרקם העור.
הערה חשובה, הסרת שיער בIPL מסירה עד כ80% מהשיער , בהסרת שיער ברגל עליונה התוצאות פחות טובות מרגל תחתונה, מפשעות או בית שחי שהם אזורים שניתן להגיע בהם לתוצאה המקסימאלית של דילול 80% מהשיער.
כדי להגיע להסרת שיער כמעט לצמיתות כפי שאת רוצה ,יש לעבור סדרת טיפולים עד מצב שהשערות הנותרות כבר לא מושפעות מIPL או מלייזר ואז לסיים את התהליך ע"י אפילצה - מחט חשמלית או טיפול באולטרה סאונד selectif pro - שתי השיטות עובדות באופן סלקטיבי על כל שערה ומצויינות לשערות שהפכו פלומתיות ודקות יותר עקב טיפולי הסרת שיער בקרן אור ולא מגיבות יותר לטיפול.
בכל אופן כבר לאחר טיפול ראשון או שני העור פחות מגרד ורגיש לאחר הסרת שיער מוצלחת.
בהצלחה,
אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה IPL פחות טוב לרגל העליונה?
שירה10/01/2010יש לך המלצה למכשיר אחר? כי יש לי הרבה שערות חזקות ומציקות בעיקר ברגל העליונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסרת שיער
אורית בן יהודה11/01/2010היי:)
בכל מכשיר רגל עליונה מגיבה פחות טוב מרגל תחתונה , אם התכוונת ב"שיער חזק" לשיער עבה ושחור התוצאות יהיו טובות יותר.
ברכה, אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורמדיקס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)