אדמומיות - IPL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות - IPL
    שירה
    14/01/2010

סליחה על ההפרעה שוב.

עברתי טסט IPL טיפול שעושים ללא ג'ל (מכשיר חברת פלומר) הידית הייתה קרה, כך שלא הרגשתי חום רק עיקצוצים קלים, והדרגה של העוצמה הבנתי מהמטפלת די נמוכה.
    הייתה נפיחות רק בזקיקים של השיער בחצי שעה הראשונה שלאחר הטסט, אבל לאחר שעה האיזור קיבל אדמומיות הדרגתית (כמובן שמרחתי ביאפין בלי קשר) ועד היום (כבר יומיים) האיזור עדיין אדמומי ומגורה..
    צילצלתי לקוסמטיקאית, היא אמרה שזה בסדר ובכלל לא התרגשה, אמרה שיעבור תוך כמה ימים..
    ואני לא יודעת אם להמשיך טיפול, קשה לי סתם לסמוך על זה.

רציתי לשאול אותך-
    *האם את מכירה את התופעה, האם היא שכיחה ובגלל שהעור שלי רגיש מאד הוא קיבל אדמומיות?
    *האם זה באמת אמור לעבור לחלוטין תוך כמה ימים? או שיש ממה לדאוג?
    *האם כדאי לנסות אינפרא אדום כי זו עוצמה יותר נמוכה אפילו שיותר טיפולים? יש קשר?
    חברה אמרה לי שהיא עשתה אינפרא ולא הייתה לה נקודה אחת אחרי טיפול, ושמעתי את זה מעוד מטופלות, פשוט יוצאות חלקות לחלוטין מהמכון.

תודה לך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדמומיות - IPL

הוספת תגובה

• אדמומיות - IPL

אורית בן יהודה
    14/01/2010

היי:)
    אדמומיות שחולפת לאחר מספר שעות אפשרית במקרים מסויימים. את יומיים עם ביאפין (משחה לכויות) והמקום עדיין אדמומי ומגורה - זו כוויה.
    גם באינפרא אדום(בשפת העם) שהוא בעצם IPL ניתן בידיים לא מיומנות לגרום לכויות.
    חשוב להבין שבכל מכשיר מה שקובע היא דרגת מיומנותו ומקצעיותו של המטפל.
    הכוייה תעבור כמובן עם הזמן, המשיכי למרוח ביאפין ואל תחשפי את האזור לשמש. הסכנה העיקרית היא פיגמנטציה חומה , ניתן לטיפול מייד שהעור נרגע לחלוטין.

בברכה,
    אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית -אורדיקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה כוויה?

שירה
    14/01/2010

קראתי כמה מאמרים באינטרנט על העיניין, הנה 2 דוגמאות-

במהלך הטיפול תוכלי לחוש עקצוצים קלים, תחושה שלחום קל וזאת בשל קרן האינפרא המפיקה חום ממוקד על שורש השערה. באופן כללי הסרת שיער באינפרא אינה הליך המלווה בכאב בלתי נסבל ויש נשים אשר עוברות אותו ללא תחושת כאב, בעוד אחרות עלולות לחוש אי נוחות קלה. על מנת להימנע מהכאב בזמן הטיפול מומלץ למרוח משחה מאלחשת או מרדימה כשעה לפני תחילת הטיפול.

בתום הטיפול

כאשר יסתיים הטיפול יכולה להופיע במקום בו ביצענו את הסרת השיער אדמומיות קלה או פצעונים קטנים. תופעה זו הינה תופעה מוכרת והיא חולפת בדרך כלל כמה שעות או "ימים " לאחר הטיפול.

ועוד אחד-

חשוב לציין שתופעות כגון:אדמומיות חזקה, מראה של סימני המכשיר מעין פסים,צריבה ותחושה של חום קיימים בחלק מהמטופלים והן תופעות נורמליות שחולפות "תוך מספר ימים."
    יש צורך למרוח ג'ל אלוורה וכן בייפי'ן.רצוי להניח קומפרסים קרים במידה ויש תחושת חום חזקה ולא נעימה.

ז"א שלא לכ אחד זה עובר תוך מספר שעות, אולי העור שלי כן עדין ורגיש?
    למה כתוב כך בהרבה מאמרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה כוויה

אורית בן יהודה
    15/01/2010

היי:)
    כל אחד יכול לפרסם מאמר או לכתוב מה שנראה לו נכון באתר האינטרנט שלו.
    לא תמיד כותבי מאמרים בקיעים במה שהם כותבים לדוגמא "קרן האינפרא מפיקה חום" , שום מכשיר
    לא מפיק רק קרן אור אינפרא אדום אלה ספקטרום גדול של קרני אור שחלק מהן הוא אינפרא ומכשירים אלו הם בעצם IPL.
    במידה ולאחר סיום טיפול כפי שנכתב במאמר " אדמומיות חזקה מראה של סימני המכשיר מעין פסים,צריבה ותחושה של חום שחולפות רק לאחר מספר ימים " במקרה הטיפול נעשה באנרגיות גבוהות מידי
    למטופל וזו בהחלט כוייה, נפיחות ואדמומיות של זקיקי השיער בהחלט אפשרית אך סימנים שלהמכשיר על העור שנשארים ימים הן בהחלט כוויה.
    מטפל מנוסה אמור להתאים את עוצמות המכשור שברשותו לעור המטופל כך שפגיעת קרני האור תהייה רק בזקיקי השיער , מעבר לכך העבודה לא מקצועית, גם בעור רגיש כשלך ניתן לטפל בבטחה.

בברכה
    , אורית בן יהודה, קוסמטיקאית רפואית - אורמדיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי את צודקת

שירה
    15/01/2010

עשיתי גם טסט במכשיר בקריסטל אבל על עוצמה ממש נמוכה, כי ככה אמרה לי הקוסמטיקאית שמתחילים טיפול, אין עליי שום סימן, אבל אני מקווה שזה בסדר על עוצמה נמוכה בינתיים.
    אני צודקת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוטב להתחיל בזהירות בהצלחה

אורית בן יהודה
    16/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו