הסרת שיער וסלקטיף פרו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער וסלקטיף פרו
    גילי
    18/01/2010

שלום,

כמה זמן קיים המכשיר סלקטיף-פרו בשוק, והאם ניתן לומר על סמך זה בוודאות שהוא יעיל כטיפול אפילציה (הסרה לצמיתות)? האם יש סיכוי שתוצאותיו יהיו זהות לתוצאות הסרת שיער בלייזר, כלומר- שצמיחת השיער עשויה לחזור לאחר תקופה מסויימת?

ואם אפשר גם לשאול- מה ההבדל בין הסרה בלייזר (ואינפרא) והסרה באפילציה או סלקטיף פרו?- לא מבחינת התהליך, אלא מבחינת הנזק שנעשה לזקיק השערה? האם כל השיטות מובילות בסופו של דבר לפגיעה זהה בזקיק? ואם כן- אז למה אפילציה נחשבת לצמיתות, וכל השאר לא?

אשמח לקצת סדר בבלגאן
    הרבה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער וסלקטיף פרו

הוספת תגובה

• תשובה לגיל

מימי שגב
    19/01/2010

היי גיל,הסלקטיף נמצא ופעיל בתחום הסרת השיער מזה כ-3 שנים ואכן הוא יעיל כטיפול באפילציה עם פחות נזקים לעור(אין שום נזק למרקם העור,אין חדירה של מחט לנקבובית)הסלקטיף מוגבל בטיפול רק באזורים קטנים ובעיקר לשערות בהירות ולבנות,לשטחים גדולים יותר משתמשים בלייזרים למיניהם,זקיקים שנהרסים כתוצאה מטיפול לייזר לא שבים לצמוח,מאחר ובגופינו יש מיליוני זקיקים שחלקם לא יתעוררו כל חיינו או שכן זה תלוי בהמון גורמים,הסבירות שבאזורים בהם מבצעים טיםולי לייזר תהיה התעוררות של זקיקים רדומים תוך כדי תהליך סדרת הטיפולים,אך סביר להניח שאותם זקיקים שיתעוררו ייכנסו למחזוריות צמיחת השערה ויהרסו עם הזמן ולכן התוצאות בטיפולי לייזר הם עד 80% לכן תהליך הדלול הוא מטיפול לטיפול כאשר את התוצאות הסופיות ניתן לראות לקראת טיפול 10 (אינדיווידואלי)

בברכה מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער וסלקטיף פרו

אורית בן יהודה
    20/01/2010

היי)
    חשוב להבין את הטכנולוגיות השונות שמטרת כולן היא להגיע לזקיקי השיער ולצרוב את נימי הדם המזינים את השערה.
    כשמדובר בהסרת שיער בלייזר או IPL פיגמנט השערה (שחור, חום כהה) הכרחי כדי שקרני האור יגיעו לזקיק השערה לכן טיפולים אלו מתאימים לשיער עבה וכהה ומפסיקים להיות אפקטיביים כאשר לאחר סדרת טיפולים השיער שנותר הוא דק ופלומתי. כמו כן לייזר ו IPL אינם מתאימים לשיער פלומתי מטבעו או באזורים הורמונליים לכן במקרים אלו לא כדי כלל לטפל ע"י אנרגיה אופטית -קרן אור , לטיפול לא יהיה שום אפקט.
    באפילציה מחדירים מחט דקיקה לזקיק השערה ללא תלות בצבע או עובי השערה כאשר המטרה היא לצרוב את נימי הדם המספקים חמצן הדרוש לצמיחת השיער, שיטה ותיקה מאוד אך איטית יחסית ולא כל אחד מסוגל לסבול את הכאב.
    סלקטיף פרו פותח כדי לתת מענה לסוגי שיער שלא מגיבים ללייזר וIPL ללא תלות בצבע השיער או עוביו מטפל בכל סוגי השיער לבן פלומתי ג'ינג'י ושחור וללא כאב.
    פה נעשה שימוש בטכנולוגיית אולטרה סאונד שיש ל שימושים רבים ברפואה בדיקת אולטרסאונד שימושית ברפואה לסריקת איברים.
    סורקי אולטרסאונד טיפוסיים פועלים בתדירויות של 2 עד 10 מגהרץ.
    תדרים נמוכים מאוד, בתדירויות של 0.25 עד 1 מגהרץ מתאימים לטיפולים להפחתת דלקות, ריכוך רקמות גוף רכות והפחתת כאב בשרירים.
    גלי אולטרה סאונד חזקים משמשים גם לטיפולים כגון ריסוק אבנים בכליות וטיפול בגידולים.
    טווח האולטרה סאונד הוא רחב לשימושים רפואיים שונים:
    מהירות בעצם האדם 3400 לשנייה
    מהירות ברקמה רכה -1500 מטר לשנייה
    מהירות הקול באוויר- 330 מטר לשנייה
    מהירות הקול לפגיעה בזקיק השיערה להסרת שיער 1800 מטר לשניה
    טיפול הסרת שיער ע"י SELECTIF PRO הינו בטוח משום שגלי גלי הקול אינם נעים מחומר אחד למשנהו, האנרגיה נשארת בחלל השערה גורמת לפגיעה בנימי הדם ללא פגיעה ברקמות המקיפות את זקיק השערה.
    כיום גם בהסרת שיער ע"י אפילציה לא ניתן להבטיח באמינות הסרת שיער לצמיתות, אותן שיערות שטופלו בהצלחה לא ישובו לצמוח אך יש להתחשב בכך שכיום מוסיפים הורמונים למזונות שאנו אוכלים , כמו כן נשים צעירות הסובלות מבעיות הורמונליות גופן מייצר זקיקי שיער חדשים , נשים מתחילת גיל המעבר מייצרות זקיקי שיער חדשים באזורים הורמונליים, כמו כן הורמוני דחק משפעים על בלוטת יותרת הכיליה וההשפעה לעיתים היא יצירת זקיקי שיער חדשים.

מקווה שעשיתי קצת סדר בבלגן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אורית... אני אשמח לקבל הבהרה...

shlomi
    01/06/2010

קראתי את מה שכתבת בפורום ואני מתרשם כי את מקצועית מאוד ומבינה את הנושא בצורה מעמיקה ביותר , אני אשמח לשאול אותך שאלה או שתיים אם זה בסדר ,
    אני בחור בן 28 ,למען האמת לא שעיר אבל פשוט לא אוהב את המעט שיש ,ואני מאוד מאוד רוצה לעשות הסרה של השיער .
    אני איני עושה הסרה מ 2 סיבות ,האחת -הבנתי שמדובר בכאבים וככל שאני שזוף יותר ככה ייכאב יותר בגלל שיש צורך להפעיל עוצמה יותר חזקה .
    והשניה - אני אוהב להיחשף לשמש ולא מעוניין אחרי כל טיפול שאעשה לא ללכת לים 4 שבועות .
    האם דרך מכשיר הסלקטיף פרו ניתן לבצע את כל הסרת השיער מהחזה ?
    האם ניתן לעשות הסרה מאיזור הצוואר על מנת לתחום את איזור הגילוח ?
    כדאי לציין כאני אדם שחום מטבעי ,וכי השערות הן כהות .
    האם את מבצעת בעצמך הסרת שיער ??
    תודה רבה מראש וסליחה על כל השאלות ,שלומי :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באולטרה סאונד.

אורית בן יהודה
    06/06/2010

היי: ) ניתן לבצע הסרת שיער באולטרא סאונד באזורים שציינת גם בקייץ.
    יש אופציות נוספות אך אתה צריך להגיע לאבחון.
    אשמח לעזור, אורית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו