צמיחת שיערות בתוך העור ושאלה נוספת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמיחת שיערות בתוך העור ושאלה נוספת.
    מאור
    19/01/2010

שלום
    יש לי שתי בעיות שמטרידות אותי לאחרונה ואני לא מוצא מענה.

1 אם יש לי במקומות מסוייימים בגוף שיערות שגודלות לתוך\ בתוך העור, וכתוצאה מכך גורמות לפצעים.
    מה אפשר לעשות? רופאת העור אמרה שלייזר זה הפתרון אבל יש לי עוד כהה ואמרו לי שזה לא אפשרי לטפל בי בלייזר. האם הפתרון הוא רק להוציא כל שיערה בנפרד עם פנצטה?

2 אם בפנים יש לי מספר קטן של חטטים בפנים מה הטיפולים הקוסמטים המוצעים?
    איזה מוצרים יש בשוק?
    שמעתי על מוצר שקוראים לו ברייט. מה השם המלא שלו, איפה קונים והאם הוא יעיל? האם את ממליצה על מוצר אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שערות הפוכות,מאור

מימי שגב
    20/01/2010

שלום לך מאור,בנוגע לבעיית השיעור אכן הפתרון הוא לייזר ולא כיום אין שום בעייה לאנשים עם עור כהה לעבור טיפולי לייזר מאחר וקיימת טכנולוגייה מתקדמת מאוד שפתרה את בעיית האוכלוסייה כההת העור בטיפולים אלו,בנושא זה אוכל לעזור לך ולהפנות אותך למקום מתאים באזור מגורייך[כ
    תוב אלי למייל האישי שלי,מצויין בכניסה לפורום],
    לגבי הבעיה השנייה אני ממליצה לך לפנות לקוסמטיקאית רפואית או מקצועית שיש עליה המלצות טובות באזור מגורייך על מנת לעבור אבחון של עור הפנים ולהתאים לך תכשירים שיתאימו לטיפול בבעיה הספציפית,כל זאת מאחר וקיימים עשרות מוצרים לסוגים שונים של עור ואינך יודע מה מתאים ומה לא.

בהצלחה מימי שגב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו