פגמנטים - כתמים בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגמנטים - כתמים בפנים
    חסוי
    22/01/2010

שלום אני בסביבות גיל ה48 ויש לי כתמים בצורות נמשים קצת יותר גדולים בפנים
    קניתי משחה הנקראת אזומד ג'ל של 4% ואני שמה אותה בערך כשבועיים .
    אני מרגישה בזאת שהפיגמנטים רק בולטים לי ומתרחבים האם זה חלק מהתהליך של המשחה או לחכות כמו שכתוב בשימוש של חודשיים?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגמנטים - כתמים בפנים

הוספת תגובה

• פגמנטים - כתמים בפנים

אורית בן יהודה
    24/01/2010

היי)ברוכה הבאה לפורום.
    יתכם שאיזומד ג'ל הבהיר מעט את העור כולו כך שהכתמים נראים בולטים יותר ,הם לא אמורים להיותר רחבים יותר כפי שכתבת.
    איזומד מכיל הידרוקינון בריכוז 4%, החומר לבדו לא מספיק לטיפול בכתמים שאת מתארת ובגילך.
    לשם הבהרה יש צורך בשילוב של חומר קרטוליטי לדוגמא: קרם חומצה לקטית - חומצת חלב בעלת תכונות מבהירות כשלעצמה קרם קרטוליטי מקלף בעדינות את השכבות העליונות של העור וממיס את הדבק הבין תאי , פעולה זו דרושה שם חדירה טובה של חומרי ההבהרה ,יחד עם חומר קרטוליטי יש ללהשתמש בתכשירים המכילים חומרים פעילים המדכאים את המלנין בשני מנגנונים שונים כך הבהרת העור הרבה יותר יעילה. חשיבות רבה יש למריחת קרם הגנה משמש מספר פעמים ביום גם בחורף.
    לשם כך מומלץ לפנות לקוסמטיקאית רפואית שתדע להתאים לעורך את הטיפול הנכון, מומלץ במקרים מסויימים לשלב קילופים קלים במיוחד בתקופה זו של השנה ו/או טיפולי פוטוג'ובינשיין בטכנולוגיית אלוס כך תקבלי עור רענן ובריא והבהרת /העלמת הפיגמנט .

בהצלחה, אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו